Úttörő magyar mobilalkalmazás segít a túlfogyasztás mérséklésében

2021. június 9.

Hírek

A környezettudatos életmódra törekvés egyre jobban beépül az emberek mindennapjaiba, a túlfogyasztástól viszont továbbra sem szabadulunk, sőt: idén június 8-ára a magyarok fogyasztásával mérve feléltük a bolygó azon erőforrásait, amikkel szilveszter éjfélig kellett volna gazdálkodnunk. Személyre szabva vezet a fenntarthatóság felé a WWF Magyarország applikációja.

Megújult a kétéltű- és hüllőhatározó mobilalkalmazás

2021. március 13.

Hírek

Az MME és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület Android és iOS mobiltelefonos alkalmazása 4 éve indult, most új funkcióval bővült. Az applikáció az összes, hazánkban előforduló 17 kétéltű és 18 hüllő faj terepi azonosításához nyújt segítséget 41 színes illusztrációval, 12 béka hangjával és részletes fajleírásokkal.

Ez milyen fa? Nézd meg a Fa Bookot a mobilodon!

2018. május 11.

Hírek

A hazai erdőkben előforduló 111 fa- és cserjefaj, illetve fajcsoport terepi azonosításában nyújt segítséget az Országos Erdészeti Egyesület által fejlesztett fahatározó applikáció. A hasznos útitárs ingyenesen letölthető Android és iOS operációs rendszerekre.

Gyíkot mintájáról, békát hangjáról

2017. április 13.

Hírek

Magyarország első kétéltű- és hüllőhatározó alkalmazása a hazánkban előforduló 17 kétéltű és 18 hüllő terepi azonosításához nyújt segítséget 41 színes illusztrációval, 12 béka hangjával és részletes fajleírásokkal.

A MagNeté az idei legjobb banki mobil app

2016. november 14.

Hírek

A bankmonitor.hu az idén is objektív ismérvek alapján díjazta a bankpiac legjobb termékeit, digitális innovációit. Az év legjobb banki mobil applikációjának járó díjat 2016-ban a MagNet Bank vehette át. A zsűri szempontrendszere nemcsak a szolgáltatások minőségét és számosságát értékelte, hanem a fogyasztói elégedettséget is figyelembe vette a díj odaítélésekor.

Felelős állattartás okostelefonokkal

2013. augusztus 27.

Helyszín: Budapest, Csörsz u.18/b

Sajtótájékoztatók

Ezúton meghívjuk Önöket a Vigyél Haza Alapítvány és a Telenor újonnan kifejlesztett mobilalkalmazását bemutató sajtótájékoztatójára. A felelős állattartást segítő rendszert a Vidékfejlesztési Minisztérium támogatja.