Egy csónakból egy ember horgászhat, saját stégről sem lehet pecázni éjjel

2020. november 26.

Hírek

Este 7 és hajnal 5 között tilos horgászni, egy csónakban, hajón csak egy ember horgászhat – ismertette a korlátozásokat a MOHOSZ. Kiderült, az éjszakai korlátozás idején a saját telken lévő stégen sem lehet horgászni, az ugyanúgy a kijárási tilalom megszegésének minősül.

Március 20 a halak napja

2017. március 20.

Hírek

Idén először rendezik meg a halak napját március 20-án a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHoSZ) székházában, ahol konferenciát rendeznek, de emellett más, közönségcsalogató programokat is szerveznek.

Halak napja

2017. március 20.

Helyszín: 1124 Budapest, Korompai u. 17.

Sajtótájékoztatók

Először rendezik meg a halak napját március 20-án a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHoSZ) székházában, ahol konferenciát rendeznek, de emellett más, közönségcsalogató programokat is szerveznek. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter köszöntőt mond az I. „Halak napja” nyitórendezvényen és ágazati konferencián.

Szent István Egyetem és a MOHOSZ rendezvénye

2015. június 10.

Helyszín: Gödöllő, Páter Károly u. 1

Sajtótájékoztatók

A Szent István Egyetem tisztelettel meghívja a Szent István Egyetem és a Magyar Országos Horgász Szövetség közötti Stratégiai Együttműködési Megállapodás ünnepélyes aláírására.

Indul a balatoni horgászszezon

2015. április 19.

Hírek

Fellendülhet a horgászturizmus a héten elfogadott törvénymódosítás eredményeként, amely 2016-tól megszünteti a kereskedelmi célú halászatot a természetes vizeken – hangzott el horgászati idénynyitó sajtótájékoztatón a balatonlellei mólón.