Átadták a 100. MOL Bubi gyűjtőállomást

2016. november 3.

Hírek

Tovább bővül a budapesti közbringarendszer szolgáltatási területe. Az újabb mérföldkövet jelentő 100. gyűjtőállomást a III. kerületi Kolosy téren ünnepélyes keretek között ma adta át Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere, Dr. Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója és Szollár Domokos, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

MOL Bubi adatelemző verseny meghirdetése

2015. szeptember 21.

Helyszín: Móricz Zsigmond körtér, MOL Bubi gyűjtőállomás

Sajtótájékoztatók

Az Európai Mobilitási Hét szakmai programjának részeként a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. és az MTA SZTAKI „Big Data – Lendület Kutatócsoport” közös sajtótájékoztatót tart a MOL Bubi közbringarendszer használati adatainak elemzése kapcsán.

Egyéves a MOL Bubi közbringarendszer

2015. szeptember 9.

Hírek

Tegnap ünnepelte egy éves működését a fővárosi közbringarendszer, a MOL Bubi, melynek sikere a várakozásokat is felülmúlta. A népszerű zöld bringákra már az indulás első hónapjában majdnem 4000-en váltottak bérletet, és ez a szám azóta is növekszik.

Bubi-csúcs: 6000 bérlés

2014. szeptember 21.

Hírek

Tegnap megdőlt a közbringák eddigi bérlési csúcsa: majdnem 6000-szer béreltek Bubit. A közbringarendszer szeptember 8-ai elindulásának másnapján már több mint 5700-an kölcsönözték ki a biciklik egyikét, tegnap azonban már közel hatezren.