A fantom nyomában – természetfilmesek a Greenfo első podcastjában

2020. április 22.

Hírek

Április 22 a Föld Napja. E jeles naphoz kapcsolódva indítottuk el podcastunkat, hogy a hangok birodalmában is mutassuk a zöld irányt. A heti adássorozat nyitó epizódjának szereplője Mosonyi Szabolcs és Bagladi Erika természetfilmes alkotópáros, és a nagy nehezen becserkészett fantom.

Ingyenesek a hazai vad csodák

2020. március 24.

Hírek

Bár a nemrég Magyar Filmdíjat nyert Vad erdők, vad bércek mozipremierjét a koronavírus-helyzetre tekintettel későbbre halasztják, az alkotók gondoltak az otthon maradókra is: ingyenesen elérhetővé tették három korábbi természetfilmjüket, a Vad Szigetközt, a Vad Kunságot és a Tiltott zónát.

Vad erdők, vad bércek – A fantom nyomában – Sajtóvetítés ELMARAD!

2020. március 23.

Helyszín: Budapest Puskin Mozi

Sajtótájékoztatók

Kedves Kollégák,  a koronavírus helyzet kapcsán kiadott kormányrendeletre való tekintettel, valamint több budapesti és vidéki mozi átmeneti bezárása miatt elhalasztjuk VAD ERDŐK, VAD BÉRCEK című filmünk március 26-ra tervezett mozibemutatóját, így a március 23-ra meghirdetett sajtóvetítést sem tartjuk meg.  A film premierjét megtartjuk egy későbbi időpontban, attól függően, hogy miként változik a helyzet a koronavírus magyarországi… Tovább »

A Balaton ismeretlen arca

2018. április 1.

Hírek

A Balatonról azt gondoljuk, hogy jól ismerjük, a film készítői azonban megcáfolnak bennünket, mert úgy mutatják be a tavat és környékét, ahogy eddig még nem láthattuk. Premier ma este a Duna televízióban.

Drága természet a kamerán keresztül

2017. január 24.

Hírek

Virágkorát éli a természetfilmezés, ami tisztes haszonnal kecsegteti a befektetőket. A legnagyobb gyártók – például a BBC és a Disneynature – közé Török Zoltánnak is sikerült betörnie. David Attenborough Bolygónk, a föld2 című természetfilm-sorozata most már több nézőt vonz a 16-34 év közöttiek körében, mint a briteknél különösen kedvelt X-Faktor.

A Vad Kunság ismét tarolt

2016. május 22.

Hírek

Kiosztották a fődíjat a gödöllői természetfilm-fesztiválon. Mosonyi Szabolcs A Vad Kunság – A Puszta rejtett élete című filmje kapta a második Nemzetközi Természetfilm Fesztivál fődíját Gödöllőn.

Vad Kunság – A Puszta rejtett élete sajtóvetítés

2016. március 22.

Helyszín: Budapest, Corvin köz 1

Sajtótájékoztatók

A NatFilm Hungary, a Pannonia Entertainment és a WWF Magyarország tisztelettel meghívja Önt és partnerét a Vad Kunság – A Puszta rejtett élete című magyar természetfilm premier előtti díszelőadására, amelyet 2016. március 22-én 19:00 órakor tartunk a Corvin Mozi Karády termében (1082 Budapest, Corvin köz 1.)

Élő holt táj – interjú Mosonyi Szabolccsal

2013. december 24.

Hírek

A Szigetköz az egyik legszebb természeti csoda Magyarországon. Amióta lezajlott a Duna-elterelés, kihalt tájként létezik a köztudatban, de hogy a változások ellenére valójában mennyire eleven, azt mutatja be Mosonyi Szabolcs látványos természetfilmje.