Szakvezetéses sétákat és koncerteket is kínál a Muzsikál az erdő 2019 programsorozat/Mátrai Művészeti Napok

2019. június 29. - 2019. július 07.

Helyszín: Mátra

Programok

Szakvezetéses erdei sétákat, klasszikus és népzenei koncerteket is kínál a Muzsikál az erdő – Mátrai Művészeti Napok június 29. és július 7. között a Mátra lábától a Kékestetőig kilenc erdei helyszínen. A rendezvény fő célja, hogy a résztvevőket a környezettudatos, fenntartható életvitel irányába mozdítsa, emellett az idei évben hangsúlyt kap az egészséges életmód, az egészségtudatosság,… Tovább »

Muzsikál az Erdő 2018 sajtótájékoztató

2018. június 18.

Helyszín: Erkel Ferenc Színház

Sajtótájékoztatók

Az Országos Erdészeti Egyesület 15 éve támogatja az egyre bővülő, a kultúra és az erdők világát a helyi értékekkel ötvöző Muzsikál az Erdő programsorozatot, amely idén június 30 – július 8. között, 9 fő helyszínen, köztük egy felvidéki településen, több mint 500 fellépő művész közreműködésével szervezett programokkal várja a látogatókat.

Muzsikál az erdő a Hírös Városban

2017. május 26. - 2017. május 28.

Helyszín: Kecskemét

Programok

A Muzsikál az erdő programsorozat célja az erdő és a zeneművészet erejével a környezettudatos életvitel irányába mozdítani a programok résztvevőit. Kecskemét közelében három helyszínen: a Kecskeméti Arborétumban, a Vackor Vár Erdei Iskola területén a Nyíri-erdőben és Lakitelek – Tőserdőn várja az érdeklődőket 2017. május 26 – 28. között. Igazi családi kikapcsolódást ígérnek a 14. évadára… Tovább »

Muzsikál az erdő 2014

2014. június 28. - 2014. július 06.

Helyszín: országos programsorozat

Programok

A "Muzsikál az erdő"  rendezvénysorozat évről évre fejlődik, idén minden nap minden programelem megjelenik. Várják az érdeklődőket szakvezetéses erdei sétákkal, klasszikus és népzenei erdei koncertekkel, gyermekprogramokkal, erdei sporteseményekkel, ismeretterjesztő előadásokkal, a fenntartható gazdálkodási példák bemutatásával, képzőművészeti kiállításokkal és az elmaradhatatlan helyi, falusi vendéglátással. Az erdei koncertek fellépői között üdvözölhetünk évek óta a "Muzsikál az erdő"-re… Tovább »

Muzsikál az erdő -Mátrai Művészeti Napok sajtótájékoztató

2012. június 18.

Helyszín: Budapest, Andrássy út 22

Sajtótájékoztatók

A Muzsikál az Erdő Alapítvány tisztelettel hívja és várja SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁRA 2012. június 18-án (hétfőn), du. 13 órára a MAGYAR ÁLLAMI OPERAHÁZ  Székely Bertalan termébe (Budapest, Andrássy út 22.).