Huszonöt éves a Nők a Balatonért Egyesület

2020. január 24.

Hírek

25 éve  január 22-én, alakult meg a Nők a Balatonért Egyesület, mely azóta őrzi és védi a Balatont. Sokan vagyunk. Az évek során 1320 balatoni nő csatlakozott egyesületünkhöz. A megalakuláskor kitűzött szép célok közül sokat teljesítettünk.

A balatoni önkormányzatok nem kérnek az elektromos jetskikből

2018. december 9.

Hírek

“Ellenezzük a jetski használatát a magyar tengeren” – közölte Balassa Balázs, a Balatoni Szövetség (BSZ)elnöke a hirbalaton.hu-val annak a felmérésnek az eredményét, amelyben kikérték a tagönkormányzataik polgármestereinek véleményét az elektromos jetski Balatonon történő használatáról.

Jövőd a Balaton – NABE Zöld Fesztivál

2018. június 02.

Helyszín: Balatonakarattya

Programok

Jövőd a Balaton – NABE Zöld Fesztivál Balatonakarattyán, a Rákóczi parkban, a körszínpad- nál június 2-án, 10-18 óra között. Program: ismeretterjesztés, környezeti tanácsadás, kiállítások, magasparti séta, vízkóstolás, balatoni játszóház, kézműves foglakozások, mesesarok, közös óriás képeslap készítés, bemutatatók: vízvizsgálat, komposztálás, és még sok más érdekesség. A Nők a Balatonért Egyesületet 23 évvel ezelőtt azzal a céllal… Tovább »

A Balaton és vízgyűjtő-gazdálkodás 3

2015. október 26.

Helyszín: Balatonfüred, Lóczy Lajos u. 62

Programok

A Nők a Balatonért Egyesület tisztelettel hívja A Balaton és vízgyűjtő-gazdálkodás címmel rendezett fórumára Időpont 2015. október 26. (hétfő), 15 óra Helyszín Arácsi Népház és Kiállítóház Balatonfüred, Lóczy Lajos u. 62. Program 15:00 Köszöntő Szauer Rózsa, a NABE elnöke Előadások Vízgyűjtő-gazdálkodási tervezés eredményei a Balaton részvízgyűjtőn Tahy Ágnes, Országos Vízügyi Főigazgatóság Felszíni vizek minősége és… Tovább »

A Balaton és vízgyűjtő-gazdálkodás 2

2015. október 21.

Helyszín: Zamárdi, Endrédi utca 1/A

Sajtótájékoztatók

A Nők a Balatonért Egyesület tisztelettel hívja A Balaton és vízgyűjtő-gazdálkodás címmel rendezett fórumára.

A Balaton és vízgyűjtő-gazdálkodás

2015. szeptember 29.

Helyszín: Gyenesdiás, Kossuth L. u. 97.

Sajtótájékoztatók

 A Nők a Balatonért Egyesület tisztelettel hívja A Balaton és vízgyűjtő-gazdálkodás címmel rendezett fórumára.