Az Év Természetfotósa 2019 kiállításmegnyitó, díjátadó

2019. november 05.

Helyszín: Budapest, Ludovika tér 2-6.

Sajtótájékoztatók

Ezúton tisztelettel meghívjuk Magyarország és a régió legnagyobb természetfotós pályázata, a Lenergy – Az Év Természetfotósa 2019 fotópályázat díjátadójára és kiállításmegnyitójára, illetve az ezt megelőző hivatalos sajtótájékoztatóra.

Az Év Természetfotósa 2018 fotópályázat díjátadó és kiállításmegnyitó

2018. november 06.

Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum kiállítási épülete

Sajtótájékoztatók

Tisztelt Partnerünk! Ezúton meghívjuk a Lenergy – Az Év Természetfotósa 2018 fotópályázat díjátadó és kiállításmegnyitó ünnepségéhez kapcsolódó sajtótájékoztatóra, és egyben a pályázat legjobb munkáiból készült fotóalbum sajtóbemutatójára, valamint a díjátadót követő állófogadásra.

naturArt/ 25 év legszebb természetfotói

2018. szeptember 21. - 2018. október 23.

Helyszín: Magyar Nemzeti Múzeum

Programok

A tárlat a World Press Photo kiállítás kísérő kiállítása.  2018. szeptember 21-től október 23-ig, hétfő kivételével minden nap látogatható. Egyre gyakrabban hallhatunk arról, hogy külföldön a magyar fotósok híresebbek, mint a magyar festők, vagy képzőművészek. Elég csak André Kertész, Robert Capa, Brassai, Martin Munkácsi nevét említeni. De a fotóművészeten belül is van egy művészeti ág… Tovább »

A legjobb természetfotók 204 milliárd pixelen

2016. november 9.

Hírek

Daróczi Csaba és Selmeczi Dániel nyerte a Saubermacher – Az év természetfotósa 2016 díjat, melynek ifjúsági kategóriájában is kettős győzelem született: Ceglédi Ádám és Szekeres Levente végzett az élen.

Az év természetfotói Magyarország 2015

Kiadványok

A naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége 23. alkalommal írta ki hazánk és a régió legrangosabb természetfotós pályázatát. A „Canon – Az Év Természetfotósa 2015” pályázat izgalmas versenyt hozott: a zsűri összesen több mint 3 400 képből válogatott, és az értékes, komoly szakmai elismerést jelentő díjakért az utolsó fordulóban több mint hatvan alkotó 102 műve versengett.… Tovább »

Máté Bence ismét az év természetfotósa

2015. november 4.

Hírek

Tegnap este immár 23. alkalommal nyitotta meg a magyar természetfotósok legnagyobb seregszemléjét az idén 25 éves Naturart. A szövetség pályázatán ismét Máté Bencét választották az év természetfotósának, vele együtt 62 kiváló hazai fotós kapott kiemelést. Érdemes elmenni a Magyar Természettudományi Múzeum kiállítására, melyből ízelítőül pár képet közlünk.

Az Év természetfotósa 2014

2014. november 5.

Hírek

Immár 22. alkalommal írta ki az idén a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége hazánk és a régió legrangosabb természetfotós megméretését. A GDF SUEZ – Az Év természetfotósa 2014 pályázaton hazai és határon túli, profi és amatőr természetfotósok csaknem négyezer képe közül válogatta ki a legjobbakat a zsűri.

GDF SUEZ – Az Év Természetfotósa 2014 sajtótájékoztatója

2014. november 04.

Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum

Sajtótájékoztatók

A nemzetközi porondon is elismert magyarországi természetfotósokat tömörít naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége hazánk legrangosabb természetfotós pályázatát és kiállítását immár huszonkettedik alkalommal rendezi meg.