Folytatódik a civilek elleni NAV hajtóvadászat

2016. október 13.

Hírek

Ma reggel váratlanul és előzetes bejelentés nélkül házkutatást tartott az Energiaklub irodájában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága – közölte a zöld szervezet. Két év után pár napja derült ki, hogy a Norvég támogatású civil pályázatok ügyében személyesen Orbán Viktor kezdeményezte az állami “inkvizíciót”.

Erdei gyűjtögető adózz!

2016. március 3.

Hírek

Az erdőben gyűjtött növények eladása után is adót kell fizetni, ha nem tudták volna. Viszont januártól egyszerűsödött a rendszer – tudatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Újabb pofon Lázár Jánosnak: az Ökotárs üdvözli a NAV döntését

2015. október 20.

Hírek

Az Ökotárs Alapítvány üdvözli, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűncselekmény hiányában megszüntette a Norvég Civil Támogatási Alappal összefüggésben ellenük és az általuk támogatott 17 egyesület és alapítvány ellen folyó, egy éve tartó nyomozást.

Lefoglalt nőnapi hóvirág szállítmány

2014. március 9.

Hírek

Csaknem 40 millió forint eszmei értékben találtak hóvirágot a pénzügyőrök Ártándnál egy román állampolgár által vezetett gépkocsiban – közölte a NAV Észak-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense.

Követeljük a NAV vezetőinek felelősségére vonását!

2014. február 15.

Helyszín: NAV székház Dob utca 75.

Programok

2013. november 8-án Horváth András kiállt a nyilvánosság elé, és leleplezte, hogy évente ezer milliárd forintot csalnak el az ország kasszájából. Azóta lényegében semmi érdemleges nem történt az ügyben. A társadalmi nyomásnak köszönhetően felhagytak Horváth András vegzálásával. Nap mint nap derülnek ki újabb milliárdos nagyságrendű adócsalások (pl. Sovereign cukor). De ez még csak a jéghegy… Tovább »

Még jót is tett a nyilvánosság

2014. január 19.

Hírek

“Ha azt gondolnám, hogy semmin sem lehet változtatni, nem jöttem volna elő a NAV-üggyel.” Portré Horváth Andrásról, a NAV-botrány kirobbantójáról.

Ez így nem lesz jó, Virág elvtárs!

2013. december 29.

Hírek

Országosan megy a rablás, veled vagyunk, Horváth András! Ezt skandálta a NAV-botrány miatt tüntető tömeg tegnap délután Budapest belvárosában. Az ügyet robbantó volt adóellenőr nem fél, mert tiszta a lelkiismerete. Titkos marad a NAV vizsgálati anyaga