A Kellékbolt a Ne Vásárolj Semmit! Nap-ot támogatja – faültetéssel a klímaváltozás ellen

2020. november 27.

Hírek

Black Friday vagy Ne vásárolj semmit nap? – Tettük fel Nektek a kérdést néhány nappal ezelőtt az online felületeinken. És nem is véletlenül keveredett egy ilyen téma a fókuszunkba. Közeledik ugyanis november utolsó péntekje, mely mára már hagyományosan Black Fridayként ismert a legtöbb ember számára, hiszen erre a napra időzítve, rengeteg üzlet és webáruház különleges… Tovább »

Ne vásárolj semmit! nap 2017. november 24

2017. november 24.

Hírek

Minden év november utolsó péntekén tartják a nemzetközi „Ne vásárolj semmit” napot, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a fogyasztói társadalom problémáira. Sajnos Magyarországra is betört az Egyesült Államokból a black friday “konzumelmebaj”, melynek keretében a leárazások miatt nagyon sok felesleges terméket is megvásárolnak a reklámokkal szétbombázott fogyasztók.

Fekete péntek és Ne vásárolj semmit! Nap ingyenes E-szám kereső appal

2015. november 27.

Hírek

Szerte a világon és Magyarországon is már több mint másfél évtizede hirdetnek egy napos fogyasztói böjtöt november utolsó péntekjén környezetvédő és fogyasztáskritikus szervezetek. Idén erre a napra begyűrűzött az amerikai BLACK FRIDAY vásárlói őrület.

Ölelkezz, ne költekezz

2012. november 28.

Hírek

November utolsó pénteke: Ne Vásárolj Semmit! Nap. Az idén tízéves Tudatos Vásárlók Egyesületének ajándéka: a vásárlók új 12 pontja.

Ölelkezz, ne költekezz

2012. november 30.

Helyszín: Budapest Deák Ferenc tér

Sajtótájékoztatók

Tisztelt Kollégák! Ezúton meghívjuk Önöket az idei, magánszemélyek által kezdeményezett Ne vásárolj Semmit! Napi eseményre. ÖLELKEZZ, NE KÖLTEKEZZ Figyelemfelhívó civil akció a Ne Vásárolj Semmit! Nap alkalmával