Civilek tiltakoztak Szegeden Kiss-Rigó László megyéspüspök erdőirtása ellen

2024. január 21.

Hírek

A kormány által közpénz milliárdokkal kitömött Szeged-Csanádi Egyházmegye ki akarja vágatni egy 6 hektáros erdő jelentős részét, hogy iskola épülhessen. A tegnapi demonstrálók Novák Katalinnak is megpróbáltak átnyújtani egy petíciót a szegedi fakivágás ellen, de a barátnői miatt az államfő inkább gyorsan lerázta magáról a tüntetőket.

Novák Katalin ne írja alá a védett területek kiárusításáról szóló javaslatot!

2022. december 2.

Hírek

A fideszes kétharmados kormánytöbbség több olyan javaslatot is megszavazott, ami ellentétes az alkotmánnyal és az alaptörvénnyel is. A védett területek kiárusításáról szóló javaslat lehetővé teszi, hogy védett oltalom alatt álló területeket privatizáljanak a természetvédelmi szempontok figyelembevétele nélkül.

Vízválság: cselekedni kellene, nem fohászkodni elnökasszony!

2022. július 26.

Hírek

Orbán Viktor Tusványoson a jövőről beszélt , és egyetlen szót sem vesztegetett arra, ami a legnagyobb mértékben meghatározza majd az életünket: a vízhiányról, az egyre forróbb és hosszabb aszályos időszakokról, az éghajlatváltozás brutális hatásairól. NOVÁK Katalin köztársasági elnök a Facebookon fohászkodott esőért…  Dr. Keresztes László Lóránt nyílt levele Novák Katalinhoz.