Magyarország zöld lakberendezési kínálata egy helyen? Új keresőmotort hozott létre a Biano

2021. április 30.

Hírek

A magyar online vásárlók most egy új kereső segítségével találhatnak rá a környezetbarát bútorokra, kiegészítőkre! A Biano egy választási lehetőséget kínál a fenntartható lakhatás iránt érdeklődők számára: az oldalon elérhető, a home&deco portál új kategóriája, az ÖKO, ahol a felhasználók környezetbarát bútorokat és lakás kiegészítőket találhatnak.

Megbetegíthet a saját otthonom? Erről a rejtett veszélyforrásról kevesen tudnak

2017. február 16.

Hírek

Napjainkra sajnos az építőipar lett az egyik leg környezetszennyezőbb iparág. Egészen a 20. század elejéig az építőanyagok alapanyagául a helyben található természetes anyagok szolgáltak. Olyan természetes építőanyagok, mint amilyen a fa, vályog, szalma, kender, nád. A világháború utáni gyors újjáépítési kényszer azonban gyökeres változást hozott…

Boldogságtréningtől a balkonkertészetig – öko háztartás tréning

2014. február 09.

Helyszín: Aranytíz Kultúrház, Budapest V. Arany J. u. 10.

Programok

Környezettudatos praktikák városlakóknak: márciusban indul az Ökoszolgálat Alapítvány negyedik öko háztartás tréningje. Az eddigi slágertémák – kozmetikumok, energia- és víztakarékosság, egészséges ételek – mellett lesz boldogságtréning, öko mama képző, balkon kertész tanfolyam, lesz szó a közösségi bevásárlásról, valamint a hozzáférés alapú társadalomról. Száraz előadások helyett interaktív programok, közös gyakorlatok során mutatják be a nagyvárosi zöld… Tovább »

Öko háztartás tréning a Facebook-on

2012. szeptember 01. - 2012. december 31.

Helyszín: internet

Programok

Az Ökoszolgálat nagy sikerű Öko háztartás tréning programja már a Facebook-on is elérhető. Az alkalmazás segítségével mindenki könnyen zöldítheti saját háztartását az ott található gyakorlati praktikák, napi tippek segítségével. Az alkalmazás kiváló példa arra, hogyan tudjuk a közösségi oldalak segítségével magunk is terjeszteni a környezettudatosságot. Így jóval hitelesebb és eredményesebb, mintha a fogyasztásra buzdító reklámokkal… Tovább »