ÖKO HOME EXPO 2018 a Környezet és egészségtudatos építés napja

2018. október 04.

Helyszín: Budapest Lurdy Konferenciaközpont

Programok

Napjainkra sajnos odáig jutottunk, hogy az építőipar lett az egyik legkörnyezetterhelőbb iparágak egyike. Nem elég hogy az építőanyagok előállításához jelentős energiát használunk fel, gyakran országokon át kamionon szállítják azt, amíg a végfelhasználóhoz megérkezve beépítésre kerül az épületbe. A mai gyors építési technológiák és az építtetők részéről egyre komolyabb esztétikai elvárások egyre több vegyi anyag alkalmazását… Tovább »

Ökohome 2017 konferencia és szakkiállítás

2017. február 26.

Hírek

Greenfo kuponkóddal 4000 Ft. kedvezménnyel vehet részt a legnagyobb hazai ökoépítészeti konferencián, ahol szakterületük elismert hazai képviselői mellett, külföldi vendégelőadók is színesítik a programokat. Az építészek mellett lesznek kiállítók is akiknél a különböző anyagok és technológiák is megismerhetőek, és találkozhat tapasztalt kivitelezőkkel is.

Ökohome 2017 konferencia és szakkiállítás

2017. március 17.

Helyszín: Budapest Lurdy ház

Programok

Magyarország legnagyobb ökoépítészettel kapcsolatos konferenciáján szakterületük elismert hazai képviselői mellett, külföldi vendégelőadók is színesítik a programokat. Az építészek mellett, egy helyen megtalálhatóak lesznek kiállítók is akiknél a különböző anyagok és technológiák is megismerhetőek, és találkozhat tapasztalt kivitelezőkkel is. A nap végén Ön egy nyomtatott munkafüzettel térhet haza, így képes lesz hozzákezdeni saját ökoházának megvalósításához, és… Tovább »

Megbetegíthet a saját otthonom? Erről a rejtett veszélyforrásról kevesen tudnak

2017. február 16.

Hírek

Napjainkra sajnos az építőipar lett az egyik leg környezetszennyezőbb iparág. Egészen a 20. század elejéig az építőanyagok alapanyagául a helyben található természetes anyagok szolgáltak. Olyan természetes építőanyagok, mint amilyen a fa, vályog, szalma, kender, nád. A világháború utáni gyors újjáépítési kényszer azonban gyökeres változást hozott…