V. ÖKO-SZIGET megnyitó

2019. március 21.

Helyszín: Szigetmonostor Klímapark (Faluház)

Sajtótájékoztatók

Szigetmonostor Önkormányzata, az Ökológiai Művelődés Alapítvány, valamint az Outdoor Mission Kft. tisztelettel és szeretettel meghívja Önt a Víz Világnapja alkalmából megrendezésre kerülő „V. ÖKO-SZIGET” környezetvédelmi rendezvényre, illetve a rendezvény hivatalos megnyitójára.

V. ÖKO-SZIGET a Víz Világnapján

2019. március 21. - 2019. március 22.

Helyszín: Szigetmonostori Faluház és Klímaközpont

Programok

2019. március 21-22. Az év egyik legnagyobb környezetvédelmi rendezvénye általános iskolásoknak. Fókuszban az energiagazdálkodás. Szervezők: Szigetmonostor Önkormányzata, OutdoorMission Kft., Ökológiai Művelődés Alapítvány. A rendezvény fővédnöke: Áder János köztársasági elnök A rendezvény szakmai védnöke: Lányi András az Eötvös Loránd Tudományegyetem docense Tervezett programelemek Öko-játszótér Megújuló energia tanösvény Klímaváltozás kihívásai tárlatvezetés Ökolábnyom Workshop Szabadon látogatható programok: Jövő… Tovább »

IV. ÖKO-Sziget megnyitó

2018. március 22.

Helyszín: Szigetmonostor, Árpád út 15.

Sajtótájékoztatók

Szigetmonostor Önkormányzata, az Ökológiai Művelődés Alapítvány, valamint az Outdoor Mission Kft. tisztelettel és szeretettel meghívja Önt a Víz Világnapja alkalmából megrendezésre kerülő „IV. ÖKO-SZIGET” környezetvédelmi rendezvényre, illetve a rendezvény hivatalos megnyitójára.

Fókuszban a fogyasztói szokások – ÖKO-Sziget negyedszer

2018. március 22. - 2018. március 23.

Helyszín: Szigetmonostori Faluház és Klímaközpont

Programok

Idén negyedik alkalommal – a Víz világnapjához igazodva, március 22-23-án – szervezi meg Szigetmonostor Önkormányzata, az Ökológiai Művelődés Alapítvány, valamint az Outdoor Mission Kft. az általános iskolásoknak szóló egyik legnagyobb környezetvédelmi ismeretterjesztő rendezvényt, az ÖKO-Szigetet. Tavaly több mint 1000 általános iskolás és csaknem 70 kísérő pedagógus látogatott el Szigetmonostorra, ahol a gyerekek korosztályra szabott élményalapú,… Tovább »

ÖKO-Sziget 2018

2018. március 21. - 2018. március 22.

Helyszín: Szigetmonostor

Programok

Az idén is lesz ÖKO-Sziget, március 22-23-án, a szokott helyszínen, a szigetmonostori klímaparkban. Ezúttal a víz és a vízi élőhelyek mellett a bolygó állapotát nagymértékben befolyásoló fogyasztói szokásokat vesszük górcső alá.