Magyarország zöld lakberendezési kínálata egy helyen? Új keresőmotort hozott létre a Biano

2021. április 30.

Hírek

A magyar online vásárlók most egy új kereső segítségével találhatnak rá a környezetbarát bútorokra, kiegészítőkre! A Biano egy választási lehetőséget kínál a fenntartható lakhatás iránt érdeklődők számára: az oldalon elérhető, a home&deco portál új kategóriája, az ÖKO, ahol a felhasználók környezetbarát bútorokat és lakás kiegészítőket találhatnak.

Bealkonyult a plázáknak, és ez hozza magával a gazdasági válságot

2019. december 25.

Hírek

Éveken át a legnagyobb bevásárlóközpontok mutatták, hogy hiába nő az internetes vásárlások részesedése a piacon, a kiskereskedelem bástyáiként a felszínen tudnak maradni, sőt bővülni is tudnak. Az idei karácsony viszont megmutatta, hogy már vége a kegyelmi időszaknak, a Wall Street pedig elővette a hóhérbárdot-írta a napi.hu.

Biztonságosabbá válnak a nagy online piacterek

2018. június 25.

Hírek

Az Alibaba, az Amazon, az Ebay és a Rakuten-France kötelezettségvállalást írt ma alá a veszélyesnek bizonyuló termékek gyorsabb eltávolítására – jelentette be az Európai Bizottság.

Azt hiszi, a netes vásárlás zöld?

2017. október 17.

Hírek

Ökölszabályként kezelik, hogy az online vásárlás segít megóvni a környezetet, hiszen a jól szervezett házhoz szállítással temérdek károsanyag-kibocsátás takarítható meg. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű – ahogyan az a HVG Fenntartható fejlődés című különszámából is kiderül.