Zöldpolitikát Magyarországon csak a Fidesszel szemben lehet csinálni!

2023. november 21.

Hírek

Orbán Viktor és politikai igazgatója Orbán Balázs szerint is különbséget kell tenni a zöld ideológia és a zöldpolitika között. Az LMP – Magyarország Zöld Pártja szerint pedig különbséget kell tenni a kormány által képviselt zöldrefestés és a szükséges zöld fordulat között. Önálló klímaügyi és fenntarthatósági minisztérium felállítását szorgalmazza az LMP.

Orbán nindzsakormánya nemet mond a zöld ideológiára, de igent a zöld energiára

2023. november 18.

Hírek

Orbán Viktor a Fidesz mai kongresszusán elmondott beszédében hosszan beszélt a zöldpolitikáról. A miniszterelnök szerint a kormány politikája az, hogy nemet mond a zöld ideológiára, de igent a zöld energiára. Beszédében kiállt az akkumulátorgyarmatosítás terve mellett, külön megnevezve azokat a településeket, ahol egyébként óriásiak a lakossági tiltakozások a szennyező gyármonstrumok ellen.

Történelmi mélypontig apadhat a Duna

2023. október 20.

Hírek

Miközben Orbán Viktor a napokban óriási vízbőségről hadovált a parlamentben, a Duna vízállása hamarosan elérheti a történelmi mélypontot: Magyarországi szakasza jelentős részén már csak néhány centivel tartózkodik a valaha mért legalacsonyabb érték felett, a következő napokban pedig számos mérési ponton e szint alá süllyedhet, aminek következményeivel számolni kell.

Szigorúan titkos nyílt levél az ostobaságokat állító Orbán Viktornak

2023. október 1.

Hírek

Talán a természettudományos és műszaki ismeretek Orbán videójában is nyilvánvaló hiánya vezetett oda, hogy öles léptekkel haladunk a környezetvédelmi intézményrendszer megsemmisítése felé? Íme Balogh Péter geográfus “szupertitkosnyíltlevele”. Abszurd, hogy szakmai döntések helyett a politika határozza meg, hogy a környezetromboló cégek mentesüljenek-e a környezet pusztításáért járó szankciók alól.

Így hazudik Orbán üzemanyag témában is

2023. szeptember 16.

Hírek

“Orbán Viktor: Nem káromkodok, mert egy miniszterelnök ne káromkodjon, de erőseket gondolok arról, hogy az ukránok megemelték az orosz olaj tranzitdíját”- mondta tegnap a Kossuth rádióban az üzemanyagár-emelkedésről. Drága Viktor Viktorovics! Egyfelől látom az igyekezetet, hogy most mindenért az ukránok a hibásak, de egy pici számtan.

Orbán Viktor olimpiai lázálmába Magyarország belerokkanna

2023. szeptember 2.

Hírek

Az atlétikai világbajnokság sikeres lebonyolítása után újfent napirendre került a kormány olimpiarendezési terve. Gazdaságilag irracionális elképzelés, hogy Magyarország ma olimpiát rendezzen – állítják a Népszava által megkérdezett gazdasági szakértők.

A vasútvonalak bezárása szánalmas pótcselekvés

2023. július 28.

Hírek

Ellenzékből még hevesen tiltakozott a Fidesz a vasútvonalak bezárása ellen. Hatalomban most augusztus elsejétől 10 vasútvonalon szűnteti meg a személyszállítást. Emiatt civil szervezetek nyílt levelet írtak Orbán Viktor miniszterelnöknek.

Orbán Viktor a Roszatommal tárgyalt

2023. június 5.

Hírek

Orbán Viktor miniszterelnök ma a Karmelita kolostorban tárgyalt a Roszatom orosz nukleáris energetikai konszern vezérigazgatójával, Alekszej Lihacsovval – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A propaganda szerint hamarosan elindulhatnak a paksi atomerőmű „újabb fontos előkészítő munkálatai”.

Nyílt levél az állatvédelemről Orbán Viktornak

2023. április 9.

Hírek

Tisztelt Miniszterelnök úr! Annak alapján, hogy Ön olykor a kutyáival, olykor az ürömi kutyamenhelyen fotózkodik, feltételezem, hogy nem közömbös Önnek az állatvédelem ügye. Ez esetben azt is fel kell tételeznem, hogy nem kap kellő tájékoztatást e terület immár katasztrofális helyzetéről.