Nem is gondolnánk, kikkel osztozunk egy fesztiválon

2021. szeptember 12.

Hírek

Te tudod, hogy kivel osztod meg a területet, amikor elmész egy szabadtéri fesztiválra? Nem is gondolnád, hány növény- és állatfaj vesz körül ilyenkor, főleg, ha egy természetes élőhelyen vagy annak közelében szórakozol.

Wakeboard pálya a Mecsekben

2012. szeptember 23.

Hírek

Egy szörnyű hír borzolja az Orfűiek és a települést szeretők kedélyeit napok óta. Miszerint egy pécsi vállalkozó vízisí kötélpályát létesítene az Orfűi tavon (a kis tavon). A vállalkozó által elmondott több száz milliós Uniós forrásból valósulna meg a beruházás a tó felületének majdnem 70%-án. Kitiltva ezáltal innét a horgászokat és fürdőzőket és megzavarva az amúgy… Tovább »

Garantált túra a Mészégető-források barlangjában

2011. június 25.

Helyszín: Orfű

Programok

Kedveli Ön a valódi kalandokat? Járt már kiépítetlen barlangban? Ha nem, feltétlenül látogassa meg, fedezze fel az Orfűn található Mészégető-források barlangját, ahol felejthetetlen élmények, különleges cseppkőképződmények várják! A Mészégető-források barlangja változatos szélességű, aktív patakos barlang, egyediségét az oldásos formák, vízesések adják, jellegzetessége a kőzet felszínét borító mangán-kiválás okozta fekete bevonat. A kiépítetlen „vad” barlang szakképzett… Tovább »