Ozone Zöld-Díj 2018

2018. október 12.

Hírek

2018 október 10-én este a Művészetek Palotájában adták át – immár kilencedik alkalommal – az Ozone Zöld-Díjakat. Mi is részesei voltunk!

Ozone Zöld-díj 2018 díjátadó

2018. október 10.

Helyszín: Müpa Budapest 1095 Komor Marcell u. 1.

Sajtótájékoztatók

Kilencedik alkalommal pályázhattak a résztvevők az OzoneTV Zöld-díjára, amely a környezettudatosság elengedhetetlen szerepére hívja fel a figyelmet.Kedves Kolléga! Ismerje meg elsőként 2018 legzöldebb megoldásait!

Ismét lehet pályázni az Ozone Zöld-díjra

2018. július 12.

Hírek

9. alkalommal lehet pályázni az OzoneTV Zöld-díjára, amely a környezettudatosság fontosságára hívja fel a figyelmet. A csatorna ebben az évben is díjazza azokat az ötleteket, innovációkat, amelyek hozzájárulnak, hogy bolygónk még élhetőbb hely legyen. A pályázók 5 kategóriában indulhatnak, a győztest a Zöldunió előzsűrije, majd az Ozone Zöld díj szakmai zsűrije választja ki az indulók… Tovább »

Ozone Zöld-díj 2017

2017. augusztus 18. - 2017. október 02.

Helyszín: országos pályázat

Programok

Az OzoneTv idén is díjazza azokat a megvalósult zöld ötleteket, innovációkat, melyek hozzájárultak környezetünk, bolygónk megóvásához, jobbá tételéhez. A legkisebb ötlettől a legnagyobb projektekig. Kik jelentkezhetnek? Olyan vállalatok, magánszemélyek civil szervezetek és általános iskolák-szakkörök, akik konkrét környezettudatos innovációt valósítottak vagy valósítanak meg. Működésük, hétköznapjaik során törekszenek arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk után,… Tovább »

Hetedszer Ozone Zöld-díjak

2016. november 19.

Hírek

Idén hetedik alkalommal került kiosztásra a zöld televízió zöld díja, Magyarország egyetlen zöld tematikus csatornája, az OzoneNetwork televízió által 2010-ben alapított Ozone Zöld-díj.

Jelentkezz az Ozone Zöld-díjra 2016-ban is!

2016. október 02. - 2016. november 06.

Helyszín: országos pályázat internetes jelentkezéssel

Programok

Az OzoneNetwork tévé idén is díjazza azokat a megvalósult zöld ötleteket, innovációkat, melyek hozzájárultak környezetünk, bolygónk megóvásához, jobbá tételéhez. A legkisebb ötlettől a legnagyobb projektekig. Kik jelentkezhetnek? Olyan vállalatok, magánszemélyek civil szervezetek és általános iskolák-szakkörök, akik konkrét környezettudatos innovációt valósítottak vagy valósítanak meg. Működésük, hétköznapjaik során törekszenek arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk… Tovább »

A greenfo is Ozone Zöld-díjas

2014. november 21.

Hírek

Immáron ötödször idén is kiosztották az OzoneNetwork tévé alapította Ozone Zöld-díjakat a Magyar Fenntarthatósági Csúcs záróeseményeként. A sajtódíjat mi kaptuk.

2013-as Ozone Zöld-Díj nyertesei

2013. november 24.

Hírek

Az OzoneNetwork, Magyarország vezető közösségi tévéje 2013-ban is díjazta a környezettudatos megoldásokat, projekteket és ötleteket.

Ozone Zöld-díj 2013

2013. október 06. - 2013. november 11.

Helyszín: országos pályázat

Programok

Az OzoneNetwork tévé, Magyarország legnézettebb közösségi csatornája, idén is keresi a legjobb, legérdekesebb vagy legapróbb olyan ötleteket, amelyek már megvalósultak és hozzájárulnak a környezetünk megóvásához. A kis-, közép-, és nagyvállalatok mellett civilek és újságírók is pályázhatnak a díjra. Minden részlet elérhető a www.ozonenetwork.hu oldalon. Az OzoneNetwork már 1,9 millió háztartásban nézhető. A csatorna tematikájában fontos… Tovább »