Milliókat érnek a giliszták – nem csak szakemberek, akár iskolás csoportok is pályázhatnak

2023. március 30. - 2023. június 30.

Helyszín: országos pályázat

Programok

Új fenntarthatósági díj és nyilvános pályázat hívja fel a figyelmet a termőtalajok hasznos lakói, a földigiliszták nélkülözhetetlen munkájára, pótolhatatlan szerepükre. A Nova Agricultura díj aktuális mezőgazdasági és talajökológiai kihívásra irányítja rá a figyelmet, amivel az alapító, a Kwizda Agro Hungary elismeri és jutalmazza azokat, akik tevékenységükkel a kihívások megoldására és a társadalom edukációjára törekszenek.

Év háza pályázat 2023

2023. március 20. - 2023. május 22.

Helyszín: országos pályázat

Programok

Az Év házán, a legrangosabb hazai, független, szakmai pályázaton május 22-ig nyújthatják be a – 2021. január 1-je után készült – munkáikat a tervezők családi ház és középület főkategóriákban. Újdonság, hogy ezúttal a társasházak között is keresni fogja a zsűri a leginkább példamutatót! Újdonság: a társasház különdíj

Túzok Vándorkupa – alkotói pályázat

2023. január 19. - 2023. április 06.

Helyszín: Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpont

Programok

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság az idei évben is meghirdeti a Túzok Vándorkupa alkotói pályázatát a működési területén található települések általános- és középiskolás diákjai részére.

2022 Víz világnapi rajzpályázat

2022. március 21. - 2022. május 20.

Helyszín: Százhalombatta

Programok

Víz világnap alkalmából a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat Egyesület rajzpályázatot hirdet. A világnap célja, hogy felhívja a figyelmet az édesvíz fontosságára és szorgalmazza az édesvízkészlettel való fenntartható gazdálkodást.

Felelősen a krízishelyzetben: innovatív vendéglátóhelyeket keres a Felelős Gasztrohős Alapítvány és a NetPincér

2021. február 14.

Hírek

A Felelős Gasztrohős Alapítvány és a NetPincér ‘Gasztrohős és NetPincér Díj 2021 – Felelősen a krízishelyzetben’ néven indít versenyt a krízishelyzettel felelős megoldások bevezetésével megbirkózó vendéglátóhelyeknek. A jelentkezők február 21-ig a szakmai zsűri és közönség elismeréséért, valamint 800 000 Ft értékű “zöldítő” ajándékcsomagért szállhatnak versenybe

Tekerhetnek az e-bringára vágyók a támogatásért

2021. január 3.

Hírek

Holnaptól lehet pályázni elektromos kerékpárok kedvezményes vásárlására, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) elektromos rásegítésű kerékpárok megvásárlását támogató kiírásának második körében 2021. január 4. és 8. között várják a pályázatokat.