Vízi élmények és gyógynövények

2019. március 22.

Hírek

Ahol “vízi nimfák a mentazöld harisnyában” táncolnak. Az évi 300 napos napsütésben, Burgenlandban nemcsak a szőlő, hanem minden más gyógynövény is nagyszerűen növekszik. Kóstolt már vadnövény-snacket? Járt már kenuval a hódok nyomában? Ha nem, akkor irány a Pannon Természeti Élménynapok!

Pannon Természeti Élménynapok 2019

2019. április 26. - 2019. május 01.

Helyszín: Burgenland Fertő-tó Fertő-Fertőzug Nemzeti Park

Programok

Az idei Pannon Természeti Élménynapok április 26. és május 1. között hat napon át 80 kirándulással várja az érdeklődőket. Az élménynapok Burgenland természeti kincseit és azok felfedezéséről szólnak. A programkínálat középpontjában – amely részben Magyarországra is átnyúlik – idén a "vízi élméynek & gyógynövények" tematika köré szervezett programlehetőségek állnak. Ahogy az elmúlt években már megszokhattuk,… Tovább »

Kíváncsi egy éjszakai kalandra a természetben?

2018. április 20.

Hírek

Burgenland és Nyugat-Magyarország 5 nemzeti parkja és 6 natúrparkja kínál lenyűgöző természeti élményeket az egész családnak április 27- 29 között. A Pannon Természeti Élménynapok számos izgalmas, köztük több határokon átívelő és kétnyelvű kalanddal várja a természet szerelmeseit.

Felfedezések Ausztria napos oldalán

2018. március 29.

Hírek

Burgenland és Nyugat-Magyarország öt nemzeti parkja és hat natúrparkja lenyűgöző természeti élményeket kínál önnek és családjának. Április 27-től 29-ig a Pannon Természeti Élménynapok számos izgalmas, sok esetben határokon átívelő és kétnyelvű kalanddal várja az érdeklődőket. Az idei újdonság az „Éjszakai kaland a természetben” programjai.

Pannon Természeti Élménynapok 2018

2018. április 27. - 2018. április 29.

Helyszín: Burgenland és Nyugat-Magyarország

Programok

Burgenland és Nyugat-Magyarország öt nemzeti parkja és hat natúrparkja lenyűgöző természeti élményeket kínál önnek és családjának. Április 27-től 29-ig a Pannon Természeti Élménynapok számos izgalmas, sok esetben határokon átívelő és kétnyelvű kalanddal várja az érdeklődőket. Az idei újdonság az „Éjszakai kaland a természetben” programjai. A különleges tavaszi fesztivál során 75 kirándulás kínálata közül választhatunk és… Tovább »