Környezet,-és természetvédelmi állami elismerések/kitüntetések 2021

2021. július 11.

Hírek

Nagy István agrárminiszter 2021 július 6-án a Pesti Vigadóban adta át a Pro Silva Hungariae Díjat, a Nadler Herbert Díjat, a Pro Natura Díjat, a Pro Natura Emlékplakettet, Környezetünkért Díjat, a Környezetünkért Emlékplakettet, Zöld Toll Díjat, az Életfa Emlékplakett Arany, Ezüst, és Bronz fokozatát, ill. az ezekhez kapcsolódó Miniszteri Elismerő Okleveleket.

Környezetvédelmi szakembereket és pedagógusokat is díjaztak

2019. június 9.

Hírek

A környezettudatos gondolkodás hozzájárul az egészséges élet kialakításához. A Környezetvédelmi világnap és Pedagógusnap alkalmából június 5-én átadták a Környezetünkért Díjat, a Zöld Toll Díjakat, a Környezetünkért Emlékplaketteket, a Miniszteri Elismerő Okleveleket, a Nagyváthy János Díjakat,  és a Tessedik Sámuel Díjakat.

Környezetvédelmi és pedagógusnapi díjak 2018

2018. június 9.

Hírek

Több mint hatvan, saját szakterületén kiváló munkát végző szakember tevékenységét ismerte el Nagy István agrárminiszter a környezetvédelmi világnap és a pedagógusnap alkalmából a tárcánál megtartott ünnepségen, Budapesten.

Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap 2017

2017. június 06.

Helyszín: Budapest, Kossuth tér 11.

Sajtótájékoztatók

Tisztelt Szerkesztőség! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter köszöntőt mond és díjakat ad át a Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap alkalmából rendezendő kitüntetési ünnepségen.

Környezetvédelmi Világnap és Pedagógusnap 2015

2015. június 02.

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyad vár

Sajtótájékoztatók

 Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy V. Németh Zsolt környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár és Simon Attila István közigazgatási államtitkár okleveleket adnak át a Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap alkalmából tartandó kitüntetési ünnepségen.