Az újrahasznosítást is rosszul csináljuk

2019. szeptember 24.

Hírek

Rengeteg olyan dolgot dobunk a szelektív kukákba, amit nem szabadna, ezzel pedig csökkentjük a hatékonyságát az újrahasznosító rendszernek. Hiába igyekszünk odafigyelni, a rengeteg felesleges, oda nem illő, újrahasznosíthatatlan szemét teljesen „eldugítja” a folyamatot, ami egyébként is csak “csővégi félmegoldás” a környezetszennyezésre.

Mosható pelussal a jövőért! előadás és beszélgetés

2017. április 05.

Helyszín: Humusz Szövetség, 1111 Budapest, Saru u. 11.

Programok

A Zöldövezet Társulás Egyesület ingyenes előadása a modern mosható pelenkáról leendő és gyakorló anyukák számára, a Humusz Szövetség Zöld kalandozások sorozatának nyitóeseményeként! Az előadáson várunk minden kedves érdeklődőt, aki még eldobhatós pelenkát használ, de gondolt a váltásra, vagy aki most kezdi a pelusozós időszakot és szeretne hasznos tanácsokat szerezni! Gyakorló anyukaként saját kisbabáinkon tapasztaltuk meg… Tovább »

Mosható pelussal a jövőért!

2017. március 02.

Helyszín: Budaörs Szabadság út 26.

Sajtótájékoztatók

A Zöldövezet Társulás március 2-án 18 órától Budaörsön tart előadást arról, hogy évente milyen hatalmas mennyiségű szemetet termelnek az eldobható pelenkák.

Eldobható, vagy kimosható pelenka?

2011. július 23.

Hírek

A környezetet szem előtt tartó családok egyik fajsúlyos témája, hogy minek van nagyobb értelme: megvenni a mosható modern pelenkákat nagy adagban súlyos ezrekért vagy hétről hétre megvásárolni az eldobhatókat, amiktől aztán rendre tele lesz a kuka?

Miért jó a mosható pelenka

2011. április 28.

Hírek

A mosható pelenkával nem csak a környezetet kíméled, de pénzt is megtakarítasz, sőt még hazai gyártót is támogathatsz. A tudatosvasarlo.hu segít eligazodni a mosható és a lebomló pelenkák világában.