Miniszteri biztost kap a hajdúnánási környezetszennyező pénzpazarlás

2021. május 14.

Hírek

Balmazújváros korábbi polgármestere Tiba István Fidesz-képviselő a jelenlegi kétmilliós parlamenti juttatása mellé havi egy millió forintért koordinálja két éven át a Hajdúnánáson létrehozandó – soha meg nem térülő, most 65 milliárdos – multifunkciós MotoGP versenypálya megvalósítását és az ehhez kapcsolódó fejlesztéseket.

300 milliárd forintot szórt ki a költségvetésből a kormány éjjel

2020. november 19.

Hírek

Csaknem 300 milliárd forintot vont ki a már régóta amúgy is üresnek mondható Gazdaságvédelmi Alapból tegnapi döntésével a kormány. Az éjjel a Magyar Közlönyben megjelent határozatok alapján az átcsoportosításból a legtöbbet a Pénzügyminisztérium és a Külügyminisztérium kapta, mindkét esetben vállalati beruházási programokra.  A hazai KKVk-nak nem jut, de 35 milliárd megy a határon túli gazdaságfejlesztési programokra.

Stadion helyett PARKOT a Duna-partra!

2020. június 9.

Hírek

Bár sokak szerint már eldöntetett, hogy a Duna partjára tervezett atlétikai stadion megépül, hiszen már javában folyik a tereprendezés, melyen más most az Orbán Mészáros család nyerészkedik, azért sokan vannak, akik tiltakoznak az értelmetlen 40.000 fős betonmonstrum ellen. A zöldnek itt, de a 200000 millió (!) forintnak máshol a helye!  Tiltakozz Te is!

Orbáni jövő: az MTA-nál fontosabbak a sportakadémiák

2019. július 24.

Hírek

Jövőre már több pénzt kap a költségvetésből a sport-, mint a tudományos akadémiai hálózat. Sporttámogatásra háromszor többet költenek Orbánék, mint kutatásokra. Vajon pl. a szuperteljesítményű  focistáink mennyiben járulnak hozzá az innovációhoz, a versenyképes jövőhöz?