Hol épült ki a vadászati hazugsággyár? – Agancsfesztivál

2021. szeptember 30.

Hírek

Más foglal le jelenleg, mint az úrvadászlobbi, amiről szerintem írtam eleget. Egy konferenciát szervezek, ami a környezetünk szennyezőiről szól és annak hatásáról a velünk együtt élő állatokra. Teljesen neutrális az, hogy a számomra fogyaszthatatlan kiállítást sokan vagy kevesen látják. Darvas Béla vélemény cikke.

Szintet lépett a környezeti kormánypropaganda: “osztrák érdekeket szolgál a baloldal”

2021. június 12.

Hírek

Bár a Fertő tónál induló turisztikai célú beruházások ellen Ausztriában és itthon is jelentős lobbierők mozdultak meg, de a fejlesztések mindenképpen megvalósulnak. A Magyar Nemzet szerint a kormány álláspontja az: a magyar emberek is megérdemlik, hogy ugyanolyan élményekkel gazdagodhassanak, mint ami az osztrák oldalon évtizedek óta megszokott. Vajon mindenki megérdemli, vagy csak a szűk gazdag… Tovább »

Kötelező paksi agymosoda

2018. október 6.

Hírek

Kötelezővé tették a Paks II-ről szóló államtitkári fejtágítót a Nyíregyházi Egyetemen. Putyinék tank helyett bankkal jönnek NER asszisztenciával.

Nagy veszélyre figyelmeztetett Fazekas

2017. április 24.

Hírek

Ha a mezőgazdaságnak a környezetvédelem lesz az elsődleges feladata, és nem az élelmiszertermelés, akkor a fogyasztási célú termékek előbb-utóbb a harmadik világ országaiból kerülnek majd hozzánk – mondta a földművelésügyi miniszter. De vajon mire gondolt?

Újabb pofon a rezsicsökkentésnek

2016. január 22.

Hírek

A két éve, az önkormányzati választások előtt nagy erőkkel beharangozott engedményes tűzifát a vásárlók az idei fűtési szezonban már hiába keresték az állami erdészeteknél. Az olcsóbb fűtőanyag eltűnésének kommunikációjáról mintha megfeledkezett volna a kormányzat – nem úgy, mint a bevezetésről…

2014, a közüzemi infrastrukturális adó bevezetésének éve

2013. december 23.

Hírek

Boldog és egyszerű év lesz 2014. Lesz ugyan egy új adónem, nem is kicsi, de mindenki úgy fogja tudni, hogy a gonosz EU miatt kellett bevezetni. A rezsicsökkentés miatt egyszer csak hiányozni fog 5-10 milliárd az egyenletből. Lehet, hogy egy negyedév, lehet hogy egy egész év után. És akkor jön majd a bámulatos ötlet: az… Tovább »

Ki nyert a rezsicsökkentéssel?

2013. november 21.

Hírek

A rezsicsökkentés a társadalom felső tizedében csökkentette a kiadásokat, az alsó jövedelemkategóriákban nőttek a megélhetés költségei – olvasható a GKI elemzésében.