Újra látogathatóak a Pilisi Parkerdő turistaútjai

2017. április 28.

Hírek

A tavaszias, kis hidegfronttal kecsegtető hosszú hétvége előtt a Pilisi Parkerdő Zrt. örömmel tudatja a természetjáró társadalommal, hogy a múlt heti extrém csapadék- és hóhelyzet miatt lezárt turistautak többségét az erdőgazdaság munkatársai már megtisztították, így a múlt héten kiadott lezárást feloldják. Figyelem! A Rám-szakadék továbbra is lezárva marad!

Új tanösvény a Rám-szakadékban

2013. október 25.

Hírek

A Pilisi Parkerdő Zrt. új tanösvényt alakított ki a Rám-szakadékban és megállapodást írt alá a dömösi önkormányzattal, valamint a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósággal a térség természeti értékeinek bemutatásában való együttműködésről.

Rám-szakadék Tanösvény átadása

2013. október 24.

Helyszín: Dömös, Rám-szakadék

Sajtótájékoztatók

Az ország egyik legismertebb kirándulóhelye, a Rám-szakadék természeti értékeinek bemutatása és megóvása érdekében együttműködési megállapodást köt a Pilisi Parkerdő Zrt., Dömös Önkormányzata és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság. Az együttműködés keretében 2013 őszére elkészült a Rám-szakadék Tanösvény, erdei vendéglátó és pihenőhelyeket alakítottak ki és biztonságosabbá vált a Rám-szakadékban futó turistaút látogatása.

Lezárták a Rám-szakadékot

2013. március 22.

Hírek

Az elmúlt hét második felének rendkívüli időjárása a Rám-szakadékban is károkat okozott. A turistautat a Pilisi Parkerdő Zrt. a bedőlt fák miatti károk felszámolásáig átmenetileg lezárta. 24 millió forintos fejlesztés a csepeli kiserdőben