Az állam nem hajtja be a csaló autógyártókon a sokmilliárdos adóbevétel-kiesést

2017. október 20.

Hírek

Nem érzi feladatának, ezért nem tervez semmilyen intézkedést a nemzetgazdasági tárca annak érdekében, hogy behajtsa azt a sok milliárd forint adót, amitől a csaló autógyártó cégek miatt esett el az állami költségvetés. Ez derül ki abból a levelezésből, amelyet a Levegő Munkacsoport folytatott a minisztériummal.

Kötelező regisztráció a vegyipari cégeknek

2013. február 2.

Hírek

Kizárhatják a piacról azon veszélyes vegyi anyagot gyártó, felhasználó, illetve importáló cégeket, amelyek nem regisztrálják magukat az Európai Vegyianyag-ügynökségnél (ECHA) – hívta fel a figyelmet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat.

Támogatás a csalóknak és a szennyezőknek?

2011. június 26.

Hírek

A környezetszennyezést és az adócsalókat támogatja a regisztrációs adó tervezett átalakítása, amelyet várhatóan a napokban fogad el az országgyűlés – állapította meg a Levegő Munkacsoport. Jöhetnek az olcsóbb és büdös robogók.

LMP: ne a luxusautók importját támogassa a kormány!

2011. június 24.

Hírek

A parlament a héten tárgyalta azt a törvénymódosítást, ami a gépjárművekre vonatkozó regisztrációs adó tételeit változtatja meg. Az LMP szerint igazságtalan, hogy a kabinet a luxusautók tulajdonosait támogatja.

Adókedvezmény luxusautókra – lobbi a környezet ellen

2011. június 23.

Hírek

A WWF Magyarország megdöbbenve értesült a Parlamentbe kedden benyújtott törvénymódosító javaslatról, amely jelentősen csökkentené a legszennyezőbb nagy teljesítményű autók regisztrációs adóját, míg megnövelné az adót a kisebb szennyezőanyag-kibocsátású gépjárműveknél. (Fotó: wikipedia.hu.)