Átadták a főváros sajtódíját

2021. március 12.

Hírek

Karácsony Gergely főpolgármester ma átadta a Csengery-díjakat. A főváros sajtódíját Élő Anita, Nick Thorpe, Vincze Miklós, az Építészfórum szerkesztősége és a Klubrádió szerkesztősége kapta a Fővárosi Közgyűlés döntése alapján.

Átadták 2018 MÚOSZ életműdíjait és szakmai elismeréseit

2018. március 18.

Hírek

5 hazai és egy határon túli újságíró vette át az Aranytollat a MÚOSZ és a Sajtószakszervezet sajtónapi ünnepségén, ahol egyéb díjakat is átadtak. A Soó Rezső díjat annak ítélik oda, aki a környezetvédelem vagy a vízügy területén kimagasló munkát végzett. Az idei díjazott: Székely Tamás. (képünkön elől középen barna dzsekiben a Zöld Szervezetek Országos Találkozóján.… Tovább »

Fenntarthatósági sajtódíj pályázat

2013. október 01. - 2014. május 16.

Helyszín: országos pályázat

Programok

A fenntarthatóság témakörében született cikkeket, írásokat, műsorokat várnak a szervezők 2014. május 16-áig egy sajtódíjpályázatra. A pályázatra 2013. október 1. és 2014. május 16. között Magyarországon, magyar nyelven publikált írások, műsorblokkok jelölhetők két kategóriában. Alulnézet kategóriában civil, egyéni, lokális, kisebb közösségeket érintő esetleírásokat, történeteket, míg a nagylátószög kategóriában a hazai társadalmi, környezeti, gazdasági jelenségek megközelítését,… Tovább »

Fenntarthatósági sajtódíj

2011. június 16. - 2011. augusztus 10.

Helyszín: országos

Programok

A Magyar Telekom „hello holnap! Sajtódíj” elnevezéssel a magyar sajtó munkatársai részére egy díjat hozott létre, amelynek célja a fenntarthatósági témákra nyitott és azokat rendszeresen feldolgozó újságírók, riporterek motiválása. Az újságírók a fenntartható fogyasztás, esélyegyenlőség, szegénység, környezetvédelem, önkéntesség és klímaváltozás témáiban küldhetnek pályaműveket. A nyertes pályázatot egy 10 tagú zsűri – a Magyar Telekom képviselői,… Tovább »

Fenntarthatósági sajtódíjat alapított a Telekom

2011. június 16.

Hírek

A Magyar Telekom „hello holnap! Sajtódíj” elnevezéssel egy díjat hozott létre a magyar sajtó munkatársai részére, amelynek célja a fenntarthatósági témákra nyitott és azokat rendszeresen feldolgozó újságírók, riporterek motiválása.