Gólyafigyelő – gólyafészek figyelésre várnak jelentkezőket

2019. január 26. - 2019. május 30.

Helyszín: Magyarország

Programok

Kedves gólyabarátok! Már csak pár hét és megérkeznek a gólyáink. Sajnos egyre kevesebben vannak és egyre több veszély leselkedik rájuk. A védelmük érdekében Sámuel Zsuzsa meghirdette a „Gólyafigyelő” programot. A program lényege a hazai gólyaállomány figyelése, szükség esetén mentése. A programban részt vevőknek az alábbi feladata lenne: Településükön rendszeresen figyelni az ott található gólyafészkeket, rendszeres… Tovább »

Átalakuló civilek Honton

2013. augusztus 12.

Hírek

Megszűnt a Zöld Út Békavédelmi Egyesület, viszont hamarosan új természetjáró és hegymászó egyesület alakul.

Érdemes menteni a békákat?

2013. április 12.

Hírek

Tavasszal a békák az erdőkből a közeli vizekbe vonulnak párzani. Ha autóutat kell keresztezniük, milliószámra ütik el őket a járművek. Lelkes önkéntesek ettől a veszélytől mentik meg a kis kétéltűeket. Az akció ideális program gyermekeknek; a cél az, hogy életképes békanemzedékek maradjanak fent.

A Zöld Út Békavédelmi Egyesület közleménye

2012. április 9.

Hírek

Az utóbbi időben több olyan információt kaptam, hogy valakik visszaélnek a Zöld Út Békavédelmi Egyesület nevével, az egyesület képviselőjének adják ki magukat, az egyesület nevében nyilatkoznak. A félreértések elkerülése és tisztázása érdekében egyesületünk az alábbi közleményt teszi közzé.