A bécsi biciklisek negyede télen is teker

2018. december 24.

Hírek

Mivel a bécsi biciklisek negyede hóban, fagyban is ragaszkodik a kerékpárjához, az osztrák főváros köztisztasági vállalata mintegy 300 kilométernyi kerékpárutat kiemelten kezel a hideg évszakban. Akárcsak a főutakat, hóeséskor ezeket is folyamatosan takarítják, síkosság-mentesítik.

Mit szór a magyar? Hol csúszik el a síkosság-mentesítés?

2017. december 3.

Hírek

Marja a kutya mancsát, kiirtja a növényeket, korrodálja autóink alját, és még büntetnek is érte. Sajnos még mindig sokan a konyhasót vagy útszóró sót terítik pl. a járdákra, kapubejárókra. Pedig van környezetbarát megoldás: a Zöldsziget 7.

Téli dilemma: mit használjunk só helyett?

2016. január 24.

Hírek

Budapesten vannak olyan területek, ahol egy köbméter földben egy kilogramm só halmozódott fel – ez pedig pusztítja a fákat, a növényeket. Komoly büntetés jár annak, aki a jogszabályi tiltás ellenére sóval oldja meg a síkosságmentesítést – sőt, még az sem mindig igaz, hogy a saját kertjében mindenki azt szór szét, amit akar.

Felkészülés a téli síkosság mentesítésre szemináriumsorozat

2011. szeptember 26. - 2011. szeptember 30.

Helyszín: országos programok

Programok

Meghívó a „Felkészülés a téli síkosság mentesítésre” című szemináriumsorozatra a hatékony és gazdaságos síkosság mentesítés érdekében Rendezvény időpontjai és helyei (konkrét helyszínt, a regisztrációt követően megküldjük): Szeptember 26. Komárom-Esztergom megye 9 óra    Fejér megye 12 óra     Veszprém megye 15 óra Szeptember 27. Somogy megye 10 óra     Baranya megye 14 óra   Szeptember 28. Csongrád megye 10… Tovább »