Stadion helyett PARKOT a Duna-partra

2020. május 20.

Hírek

Színművészek, tudósok, szakemberek, környezetvédők, aktivisták, dél-pesti lakosok aláírásával elindult a „stadion helyett PARKOT a Duna-partra” petíció az aHang.hu felületén. Csatlakozz Te is, ha nem akarsz értelmetlen stadiont.

Mindenáron stadiont? Minden áron.

2020. május 15.

Hírek

Újabb, közel 2 milliárd forinttal költhet többet a Kormány az Atlétikai Stadionra! Ebben még egy kapavágás sincs. Ez csak a tervezés és előkészítés. Miközben az állásukat elvesztők és a vállalkozások valódi segítséget továbbra sem kaptak az államtól, a giga beruházások esetén határ a csillagos ég, ha pénzszórásról van szó. Ez lenne a járványkezelés?

Erdősítettek egy EB-szintű futballstadiont Ausztriában

2019. szeptember 6.

Hírek

300 nagyméretű fából raktak ki egy különböző fafajokból álló “európai erdőt”. Ajánljuk Orbán Viktornak, hogy ha már tengernyi közpénzből értelmetlen és fenntarthatatlan stadionokkal szórta tele az országot, akkor az eredménytelen foci helyett legalább hasznos erdőket telepítsenek a műfüves, vagy fűtött gyepű betonteknők közepére.

Fejenként 40000 forintunkba kerül Orbán fociőrülete

2018. március 22.

Hírek

Az LMP-s Demeter Mártának nem adták ki, a Népszava azonban kiszámolta, mekkora lesz 2010-2020 között a stadionszámla. Ezt a kb. 400.000 millió! forintot értelmes célokra is fordíthattuk volna.

A beton lesz az úr a festői Szilvásváradon.

2017. augusztus 19.

Hírek

Az ország egyik legszebb kirándulóhelyére is épül stadion. Egy csodálatos betonteknő és a hatalmas parkoló teszi még szebbé a Szalajka-völgyet. Köszönet Orbán Viktornak és Mészáros Lőrincnek.

Tovább zöldtelenítik a Margitszigetet

2017. június 5.

Hírek

Az izomagy újabb diadala. Tízmilliárdból épít teniszstadiont az Orbán- kormány a Margitszigetre. Szúrja a szemüket a zöld. Meg persze nincs még elég stadion.

Rómának a korrupció miatt nem kell stadion sem

2017. január 30.

Hírek

Lefújhatják a Rómába tervezett nagy stadion építését, nem adhatja ki az önkormányzat az építési engedélyt. 1,3 milliárd euró a tét. Ha már a taljánok a korrupcióra hivatkoznak…

A foci is lehet zöld – és nem csak a fű miatt

2016. november 11.

Hírek

A Forest Green Rovers csapata ugyan csak az Angol ötödosztályban szerepel, mégis a figyelem középpontjába került a napokban. A Nailsworth városában található csapat számára új stadiont építenek, amely azért lesz rendkívüli, mert teljes mértékben fából készítik, és energiaellátását kizárólag megújuló energiaforrásokból fedezik. Ilyenek kellenének nálunk is – persze nem közpénzből. Meg persze nem ártana hozzá… Tovább »

Miért lepték el az Eb-döntő helyszínét a lepkék?

2016. július 11.

Hírek

A sajtóban is megjelent képeket nézve a Magyar Természettudományi Múzeum Blogja utánajárt, hogy milyen lepkék, és miért lepték el a tegnapi futballdöntő helyszínét, nem kis bosszúságot okozva a résztvevőknek. Dr. Ronkay László, a Lepkegyűjtemény főmuzeológusának írása.

Legatyásodunk a stadionmániától

2016. március 10.

Hírek

80 év alatt sem jön be annyi pénz az NB I.-es meccsekből, amennyi pénzt elszór a kormány stadionépítésekre. A másodosztályban 110 év lenne csak elég. 300 milliárd forint pár év alatt.