Pályázz a Stockholmi Ifjúsági Víz Díj 2019-re!

2019. január 07. - 2019. február 17.

Helyszín: országos pályázat

Programok

1997. óta világszerte minden évben több ezer, 15-20 éves, középiskolás fiatal készül arra, hogy munkáját bemutathassa a Stockholmi Ifjúsági Víz Díj (Stockholm Junior Water Prize) döntőjén. Közülük az egyes országok versenyének győztesei jutnak el a svéd fővárosba, ahol a Víz Világhét keretében lezajló nemzetközi versenyen képviselhetik országukat. 2019 év mottója: Az ifjúság a víz jövője… Tovább »

Áder János fogadja a Stockholmi Ifjúsági Víz Díj magyarországi döntőseit

2018. május 28.

Helyszín: Köztársasági Elnöki Hivatal

Sajtótájékoztatók

Tisztelt Szerkesztőség! Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy Áder János köztársasági elnök 2018. május 28-án, hétfőn 15.00 órakor fogadja a Stockholmi Ifjúsági Víz Díj magyarországi döntőjének győzteseit a Sándor palotában.

Kecskeméti diákok a 20. Stockholmi Ifjúsági Víz Díj döntőjében

2016. augusztus 25.

Hírek

Idén huszadik alkalommal adják át a Stockholmi Ifjúsági Víz Díjat (Stockholm Junior Water Prize, SJWP) a Víz Világhét keretében, amelyen évről évre diákok százezrei indulnak innovatív ötleteikkel a vízgazdálkodás és fenntarthatóság témájában. Hazánkat idén két kecskeméti középiskolás diák képviseli az augusztusi döntőben a szürkevíz használatával kapcsolatos ötletükkel.

Magyar középiskolások a Stockholmi Ifjúsági Víz Díj döntőjében

2013. június 4.

Hírek

Idén először vesz részt magyar csapat a vízügyi szakma kiemelkedő ifjúsági díjaként ismert Stockholmi Ifjúsági Víz Díj nemzetközi verseny döntőjében. A fődíjért a Global Water Partnership (GWP) Magyarország által szervezett, a Víz az Élet Alapítvány, a Coca-Cola Magyarország, a GE Water and Process Technologies és a Fővárosi Vízművek által 1-1 millió forinttal támogatott hazai verseny… Tovább »