V. ÖKO-SZIGET a Víz Világnapján

2019. március 21. - 2019. március 22.

Helyszín: Szigetmonostori Faluház és Klímaközpont

Programok

2019. március 21-22. Az év egyik legnagyobb környezetvédelmi rendezvénye általános iskolásoknak. Fókuszban az energiagazdálkodás. Szervezők: Szigetmonostor Önkormányzata, OutdoorMission Kft., Ökológiai Művelődés Alapítvány. A rendezvény fővédnöke: Áder János köztársasági elnök A rendezvény szakmai védnöke: Lányi András az Eötvös Loránd Tudományegyetem docense Tervezett programelemek Öko-játszótér Megújuló energia tanösvény Klímaváltozás kihívásai tárlatvezetés Ökolábnyom Workshop Szabadon látogatható programok: Jövő… Tovább »

Fókuszban a fogyasztói szokások – ÖKO-Sziget negyedszer

2018. március 22. - 2018. március 23.

Helyszín: Szigetmonostori Faluház és Klímaközpont

Programok

Idén negyedik alkalommal – a Víz világnapjához igazodva, március 22-23-án – szervezi meg Szigetmonostor Önkormányzata, az Ökológiai Művelődés Alapítvány, valamint az Outdoor Mission Kft. az általános iskolásoknak szóló egyik legnagyobb környezetvédelmi ismeretterjesztő rendezvényt, az ÖKO-Szigetet. Tavaly több mint 1000 általános iskolás és csaknem 70 kísérő pedagógus látogatott el Szigetmonostorra, ahol a gyerekek korosztályra szabott élményalapú,… Tovább »

Öko-sziget

2016. március 22. - 2016. március 23.

Helyszín: Szigetmonostor Klímaközpont

Programok

Öko-sziget – kattintson a nagyításért! A program további részletei innen tölthetők le (PDF, 18 MB) >>>>>

Halakat néztek a kisiskolások

2015. március 23.

Hírek

Március 22. a Víz Világnapja – ezt ünnepelték egy kétnapos rendezvényen Budapest ivóvízbázisa mellett, Szigetmonostoron.