Kegyeleti erdő Agostyánban

2015. február 17.

Hírek

Az ország első, temetkezési célokra használható kegyeleti erdejét alakították ki Agostyánban, Tata közelében, a Természetes Életmód Alapítvány kezelésében lévő területen.

Legjobb befektetés az életmódváltás – De hol van a tájban élő ember?

2013. május 07.

Helyszín: Sas-hegyi Látogatóközpont, Budapest XI., Tájék u. 26.

Programok

Duna-Ipoly Nemzeti Park KLUB – 2013. május 7. 17:00 Legjobb befektetés az életmódváltás – De hol van a tájban élő ember? Előadó: Czumpf Attila, a Természetes Életmód Alapítvány képviselője A Természetes Életmód Alapítvány 1991 óta gyűjti össze a vidék megtartó erejét jelentő hasznos tudást és mellé a legújabb működő megoldásokat. Mindezeket egy fenntarthatósági mintává formálva,… Tovább »

Fogadj örökbe egy gyümölcsfát

2012. március 23.

Helyszín: Agostyán

Programok

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat meghívja Önt a Természetes Életmód Alapítvánnyal közösen szervezett „Fogadj örökbe egy gyümölcsfát.. c. Gyümölcsészeti Program című eseményre. – gyümölcsfa csemeték (vadalanyok) ültetése, új tanulókert kialakítása, az „öreg kertben” fiatalító metszés Helyszíne: Agostyán, Ágoston-liget, és az Agostyáni kertek Időpontja: 2012. március 23. (péntek) délelőtt 9 óra A programot vezeti: Sára János,… Tovább »

Megújulókkal megújult Ágoston-ligeti erdei iskola

2011. december 29.

Hírek

Szabadtéri nyitott szaletli, gyógynövényszárító fedett játszórész, szigetüzemű napelem-szélkerék rendszer, földalatti esővízgyűjtő-betápláló, hangostáblák vakoknak és gyengén-látóknak, akadálymentesített önfenntartó majorság – immár ez várja a Természetes Életmód Alapítvány agostyáni erdei iskolájába látogatókat.