Természetjáró Fesztivál: 40-féle túra 100 különböző időpontban

2019. szeptember 06. - 2019. szeptember 08.

Helyszín: Dunakanyar

Programok

A Magyar Természetjáró Szövetség idén második alkalommal szervezi meg a természetjárást és a szabadidő aktív eltöltését népszerűsítő, közösségépítő rendezvényét, a Természetjáró Fesztivált. A szeptember 6. és 8. közötti három napban a szervezők színes programkínálattal, túrákkal és koncertekkel teszik izgalmassá és még élménydúsabbá a természetjárást.

Fellendült a természetjárás 2010 óta

2017. december 6.

Hírek

Fellendült a belföldi természetjárás 2010 óta a kormány fejlesztéseinek köszönhetően, az eredményekhez a szakmai partnerek segítségére is szükség volt – mondta Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott ma az Otthon a természetben című kormányzati kiadvány sajtótájékoztatóján.

Elindult a Természetjáró túratervező oldal

2017. október 2.

Hírek

A termeszetjaro.hu a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) új túra- és látványosságajánló online szolgáltatása. A térképes adatbázisban azok is megtalálhatják a megfelelő célpontot, útvonalat, akik rendszeresen túráznak, de az oldal hétvégi, családi kirándulás megtervezéséhez is ideális.

Kiemelték a természetjárást

2013. december 1.

Hírek

A kormány vállalta, hogy a hivatalos turistaútvonalak mentén 30 kilométerenként olcsó, színvonalas szállást nyújtó létesítményeket, turistaházakat hoz létre, biztosítja a pénzügyi forrásokat, mintegy 22 ezer kilométer turistaút felmérésére 990 millió forintot adott, ezen kívül 150 millióból felmérik az úgynevezett vonalas infrastruktúrákat, a kisvasutakat, a tanösvényeket, és ugyanennyiből két ütemben az erdei kerékpár-, illetve a vízi… Tovább »

Levelezőlista túrázóknak

2013. július 02. - 2013. július 31.

Helyszín: országos

Programok

 Kedves Természetbarátok,kirándulást és hegymászást kedvelők! Felahegyre@lev-lista.hu néven létrehoztam egy új levelező listát. A lista célja,hogy a tagok meg tudják osztani egymással az általuk szervezett túra és hegymászó programokat, valamint az ebben a témakörben érdekesnek, hasznosnak ítélt információkat. A listára feliratkozással lehet felkerülni. Feliratkozni az alábbi elérhetőségeken lehet: scirpi@gmail.com bekavedelem@gmail.com Várom az érdeklődők jelentkezését! Természetbarát üdvözlettel:… Tovább »

Nevet váltott a természetbarát szövetség

2012. május 16.

Hírek

Magyar Természetjáró Szövetség néven folytatja működését a természetbarát szövetség, amelynek elnöke Garancsi István, a természetjáró és kerékpáros turizmus-, úthálózat- és közlekedés-fejlesztésért felelős miniszterelnöki megbízott.