Élőlánc-TESZ: az állva maradás joga

2014. március 9.

Hírek

Bemutatta jelöltjeit az Élőlánc Magyarországért és a Tisztesség és Emberség Szövetsége. Az Ángyán József fémjelezte mozgalom csupán kilenc körzetben lesz képes jelöltet állítani, de szerintük ez is bizonyítja, hogy a mozgalom tisztességes és nem a 150 milliós támogatásra hajt.

Élőlánc sajtótájékoztató

2014. március 07.

Helyszín: Budapest, Vígszínház u. 3.

Sajtótájékoztatók

A politikai paletta változatlanságának megőrzését szolgáló választási törvény, a jelölteket ért fenyegetések, a reményvesztett, csalódott, a politikát gyűlölő, kiábrándult polgárok tömegének közönyössége ellenére  a 2014-es választásokon elindulnak  az Élőlánc Magyarországért ökopárt jelöltjei Dr. Ángyán József Tisztesség és Emberség Szövetsége mozgalmának támogatásával:

Akié a föld, azé az ország – mi lesz veled Magyarország?3

2014. február 25.

Helyszín: Miskolc, Görgey A. u. 5.

Programok

A Tisztesség és Emberség Szövetsége meghívja Önt  a 2014. február 25-án 17 órától a  "AKIÉ A FÖLD, AZÉ AZ ORSZÁG! MI LESZ VELED MAGYARORSZÁG?" címmel megrendezésre kerülő nyilvános fórumra. Időpont:  február 25-én. (szerdán) 17h – 20h Helyszín: TUDOMÁNY ÉS TECHNIKA HÁZA  Miskolc, Görgey A. u. 5. sz. Előadók: Dr. Ángyán József professzor  a magyar föld… Tovább »

Akié a föld, azé az ország – mi lesz veled Magyarország?2

2014. február 26.

Helyszín: TAPOLCA, Vasút u. 3.

Programok

A Tisztesség és Emberség Szövetsége meghívja Önt  a 2014. február 26-án 17 órától a  "AKIÉ A FÖLD, AZÉ AZ ORSZÁG! MI LESZ VELED MAGYARORSZÁG?" címmel megrendezésre kerülő nyilvános fórumra. Időpont:  február 26-án. (szerdán) 17h – 20h Helyszín: VOKE Batsányi János Művelődési Központ 8300 TAPOLCA, Vasút u. 3. Előadók: Dr. Ángyán József professzor  a magyar föld… Tovább »

TESZ színekben indul a NAV-botrányt kipattintó Horváth András

2014. február 18.

Hírek

Az 1000 milliárdos NAV-botrány kirobbantója, Horváth András Ángyán József mozgalmának, a Tisztesség és Emberség Szövetségének színeiben indul az áprilisi parlamenti választásokon. Az egykori NAV-os dolgozó lakóhelyén, a XIV. kerületben lesz jelölt, így a fideszes Papcsák Ferencnek, és az MSZP-s Tóth Csabának lesz a kihívója.

Van esélye a tisztességnek? Mi lesz veled Magyarország?

2014. február 14.

Helyszín: Veszprém, Budapesti út 2.

Programok

A Tisztesség és Emberség Szövetsége (TESZ) meghívja Önt  2014. február 14-én 17 órától  " Van esélye a tisztességnek? Mi lesz veled Magyarország?"  címmel megrendezésre kerülő nyilvános fórumra. Helyszín:  8200 Veszprém, Budapesti út 2. Előadók: Dr. Ángyán József professzor  a magyar föld elrablásáról Dr. Léhmann György ügyvéd a devizahitelekről Horváth András volt NAV tisztviselő az ezermilliárdos ÁFA-csalásról… Tovább »

Mi lesz veled Homokhátság, mi lesz veled Magyarország?

2014. február 06.

Helyszín: Kecskemét Katona József tér 18.

Programok

Dr. Ángyán József professzor a magyar föld elrablásáról Horváth András volt NAV tisztviselő az ezermilliárdos ÁFA-csalásról Dr. Léhmann György ügyvéd a devizahitelekről Ács Sándorné agrármérnök a magyar vidék, Magyarország és Kishantos esélyeiről Kohajda László környezetvédelmi szakértő a térség biztonságos jövőjét maghatározó helyi gazdaságfejlesztésről A Tisztesség és Emberség Szövetsége  meghívja Önt  2014. február 6-án 17 órától … Tovább »

Elvégezte amit megígért Ángyán József

2013. december 21.

Hírek

A földmutyi miatt lemondott egykori parlamenti államtitkár az összes megyére kiterjedően feldolgozta azoknak a földbérletpályázatoknak az eredményét, melyeknek kihirdették a győzteseit szeptember elsejéig. Bár eddig az időpontig a meghirdetett területek alig húsz százaléka talált bérlőre, a kirajzolódó kép így is megdöbbentő. A több száz oldalas elemzést a Tisztesség és Emberség Szövetségének alapítója a napokban teszi… Tovább »

Személyes találkozó a TESZ Alapítóival ismét

2013. december 17.

Helyszín: Budapest II. Margit utca 9.

Programok

MEGHÍVÓ Beszélgetés tisztességről, emberségről, országunkról. Időpont: 2013. december 17. kedd 18 óra Helyszín: Budapest II. Margit utca 9. Részvétel csak előzetes bejelentkezés alapján lehetséges! Jelentkezni a www.tesz.info kapcsolat oldalán lehet Szeretettel várjuk! A TESZ alapítói