Ismét díjazták a Terránt

2019. május 16.

Hírek

Idén 12. alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat, melyet a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. is átvett, így a vállalat ebben az évben már ötödik alkalommal részesült független zsűri által odaítélt, a márkát, a céget és termékeit pozitívan elismerő kitüntetésben.

Terrán Tetőcserép – Alapkőletétel Kunszentmiklós

2019. május 07.

Helyszín: Kunszentmiklós

Sajtótájékoztatók

A Terrán Közép-Európa vezető tetőcserép márkája, 100%-os magyar tulajdonban lévő építőipari nagyvállalat, amely töretlen lendülettel halad a gazdasági növekedés útján.  A cég a vásárlói igények még hatékonyabb kiszolgálása érdekében bővíti gyártókapacitását, és megkezdi a 2008-ban átadott kunszentmiklósi gyáregység második gyártóüzemének kivitelezését. Szeretettel meghívunk a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. második kunszentmiklósi gyárának ünnepélyes alapkőletételére! Időpont:               … Tovább »

Ingyenáram a tetőből? Miért ne.

2019. március 24.

Hírek

Tovább zöldít a Terrán – hamarosan kapható lesz saját fejlesztésű – idei Construma Nagydíjas – napelemes tetőcserepük. A Generon energiatermelő napelemcelláit úgy integrálták a tetőcserepekbe, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekkel. 2 in 1.

Napenergiával zöldít a Terrán

2018. szeptember 6.

Hírek

A gyártástechnológiában is piacvezető Terrán Cégcsoport olyan napelemparkot hozott létre a Baranya megyei Bólyban, amelynek segítségével környezetbarát módon tudják biztosítani cserépgyártó üzemük teljes villamosenergia-ellátását.

Árnyékban Musk napelemes tetőcserepe

2018. augusztus 10.

Hírek

A jelek szerint nemcsak a Model 3, a napelemes tetőcserép gyártásával is meggyűlik a baja a Teslának. Bennfentesek szerint a cégnek komoly nehézségei vannak mind a gyártósor, mind pedig Elon Musk követelései miatt.

Hét plusz egy hasznos tipp tetőfelújítóknak

2018. május 15.

Hírek

Várhatóan az idei nyáron is bőven lesz részünk kisebb nagyobb viharokban, amik sokszor a háztetőket sem kímélik, a megrongálódott tetők miatt igencsak gyakoriak a súlyos beázások is. Érdemes megfogadni a Terrán Tetőspecialista szakembereinek tanácsait.

Óriási lépésekkel halad előre a Terrán

2018. április 7.

Hírek

A családi vállalkozásból nemzetközi nagyvállalattá nőtt, magyar tulajdonú Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. az elmúlt évben komoly változáson ment keresztül. Kifejlesztette a tetőcserépbe integrált napelemet, egy új felületkezelésű termékcsaládot, és piacvezetőként bevezette a robottechnológiát. Részleteket április 11 – 15 között a Construma szakkiállításon mutatnak be.

Jön az észrevétlen Napfaló

2017. október 18.

Hírek

A Futuroné a jövő – ebben bíznak a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.-nél. A villanycserép hármas célja: a lakóházak megszokott védelmi funkciója mellett megfelelni a lakókörnyezetbe való teljesen harmonikus illeszkedésnek és a környezetvédelemnek is.

Bezöldülnek a Terrán tetői

2015. március 29.

Hírek

A Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. termékeinek nevével együtt március végétől a TERRÁN nevet viselni, és 30-ról 50 évre emeli cserepei garanciális idejét. Idén minkét gyárukban zöldenergiával készülnek a tetőcserepek, melyet napelem parkok szolgáltatnak.