A Tetra Pak 10.000 facsemetét adományoz

2014. június 04.

Helyszín: Budapest, Olof Palme sétány 5.

Sajtótájékoztatók

A Tetra Pak Hungária Zrt., a Forest Stewardship Council® (Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa), valamint a Bakonyerdő Zrt. ezúton, tisztelettel meghívja Önt a környezetvédelmi világnap alkalmából szervezett sajtótájékoztatójára, melynek keretein belül a Tetra Pak 10.000 facsemetét adományoz.

A Tetra Pak nyerte a WorldStar Award díjat

2013. december 14.

Hírek

A vállalat az elismerést a Tetra Brik® Aseptic 1000 Edge kartoncsomagolásért érdemelte ki. 2011-ben történt bevezetése óta a világ több mint 25 országának 50-nél is több tej- és gyümölcslégyártója tért át erre a formára.

Mi fán terem az FSC?

2013. december 6.

Hírek

Fogyasztóként minden nap számtalan vásárlási döntést hozunk, Magyarországon italos kartondobozba töltött termékekből közel 2 millió darabot viszünk haza naponta. Csak minden tizedik ember ismeri a felelős erdőgazdálkodás jelét. Itthon is FSC® tanúsítású csomagolással segíti a környezetvédelmet a Tetra Pak®

Taroltak a magyar cégek az első Európai Zöld Iroda Versenyen

2013. november 24.

Hírek

Európa legzöldebb irodáit díjazták Brüsszelben az Irodai zöld innovációk c. konferencián. Az első Európai Zöld Iroda Versenyen hat ország 22 szervezete indult mikro, kis, közepes és nagy iroda, valamint civil és közintézmény kategóriában. Az 5-ből 4-ben magyarok nyertek.

Szelektívbe az italos kartoncsomagolással!

2013. szeptember 25.

Hírek

A kartondobozos csomagolásnak számos előnyös tulajdonsága van más csomagolóanyagokkal szemben, mind a fogyasztók, mind a gyártók és a kereskedők igényei szempontjából. Emellett környezetkímélők is, hiszen megújuló alapanyagból, fából készített kartonlapból állítják elő. Miért fontos gyűjteni a tejes és az italos kartonokat?