Szabadságot az Audi-ügy iratainak!

2011. október 7.

Hírek

Sajtótájékoztatót tartott tegnap a budapesti Szabadság téren az Audi-ügyben vesztegetéssel gyanúsított debreceni természetvédő, Zsák Ferenc Tibor, a Tiszántúli Természetvédők Társulatának elnöke, aki szerdán szabadult az előzetes letartóztatásából.

Zsák Ferenc ismét szabad

2011. október 6.

Hírek

A TTT elnöke majdnem négy hónapot volt előzetesben, nehéz körülmények között. Zsák szerint a Strabag márciusban 30 millióval próbálta megvesztegetni a Tiszántúli Természetvédőket. A TTT-Audi szerződés 200 milliója nem a civileknek, hanem állami szervezeteknek ment volna.

Audi-ügy: letartóztatták a TTT elnökét

2011. június 24.

Hírek

Június 16 óta előzetes letartoztatásban van Zsák Ferenc, a győri Audi-gyár Natura 2000-es területen történő bővítése ellen fellépő természetvédő. Az aktivistát jogtalan előny kérésével vádolják, melynek büntetése akár öt év szabadságvesztés is lehet. (Fotó: audi.hu)

Megzsarolták az Audit?

2011. június 1.

Hírek

Visszavonta az Audi győri beruházása ügyében indított bírósági keresetét a Tiszántúli Természetvédők Társulata – erősítette meg a nol.hu értesüléseit Czechmeister Mónika, az Audi Hungaria helyettes kommunikációs vezetője. A Kisalföld úgy tudja, hogy a környezetvédő társaság vezetőjét zsarolás gyanújával őrizetbe vették.

Természetvédő kontra Audi – zsarolás?

2011. június 1.

Hírek

A Kisalföld információi szerint a rendőrség őrizetbe vette annak a környezetvédelmi egyesületnek a vezetőjét, amely több fórumon is megtámadta az Audi győri beruházásának környezethasználati engedélyét.

Az új alkotmánytervezet hadüzenet a józan ész ellen

2011. március 13.

Hírek

Ha az új Alkotmány tervezete a jelenlegi formában kerülne elfogadásra, azzal a Magyar Köztársaság olyan szegénységi bizonyítványt állítana ki magáról, amellyel hosszú időre kitörölné hazánkat a modern, környezettudatos társadalmak és a demokratikus jogállamok sorából.