Az Erdei, a Kerékpáros és a Vízi Vándortáborok 2019. évi indulását bejelentő sajtótájékoztató

2019. június 19.

Helyszín: Pénzásási Erdei Turistaház Nagyoroszi

Sajtótájékoztatók

A tanév zárását követő héten országszerte elindulnak az erdei, a kerékpáros és a vízi vándortáborok, és idén már 19 helyszín közül választhatott az a mintegy 10 000 diák és tanár, aki az idei vándortáborok valamelyikére jelentkezett. Az év legizgalmasabb és legzöldebb hetének célja, hogy a felső tagozatos és középiskolás korú gyermekek a hazai természeti és… Tovább »

2019-ben is az év legkalandosabb táborai a Vándortáborok

2019. január 28. - 2019. április 30.

Helyszín: országos pályázat

Programok

Új élmények, és öt új útvonal várja a Vándortáborba jelentkező iskolás gyerekeket és kísérőiket az ország legszebb tájain. Összesen már 19 helyszín és három mozgásforma közül választhatnak a diákok és tanáraik. Az év legkalandosabb és környezettudatosabb táboraiba kedvezményes áron közel 10000 gyermek juthat el az idei szezonban. A nagy érdeklődésre való tekintettel a helyek valószínűleg… Tovább »

Erdei vándor rekord: 150 ezer Km.

2018. augusztus 28.

Hírek

Az Erdei Vándortábor Programban résztvevő iskolás csoportok mintegy 150 ezer kilométernyi utat jártak be idén nyáron a hazai erdők természeti és kulturális értékeit bemutató útvonalakon. Az OEE által koordinált programban 100 csoport táborozott a Bakony, a Börzsöny, a Mátra, a Mecsek és a Pilis rengetegeiben.