A CÖF a mai fővárosi közgyűlésre mozgósít, hogy támogassa a Liget beépítését

2020. szeptember 30.

Hírek

A tavaszi virtuális békemenet után ismét aktivizálta magát a CÖF-CÖKA, hogy támogassa a kormány Liget-projektjének folytatását. A Szerencsejáték Zrt. és az MVM által közpénz százmilliókkal kitömött fideszes álcivilek szerint a főpolgármester a VÉSZ elfogadásával „végképp ellehetetlenítené a park történelmi megújítását”. Rendeletet adott ki a kormány: akármit dönt a főváros, beépíthető a Városliget.

Orbán antizöld kirakata a szabálytalanságok tárháza

2019. december 3.

Hírek

Súlyos környezetkárosítások és törvénysértések jellemzik a Liget Projekt építkezéseit. A Városliget olyan sajátos területe ma Budapestnek, ahol szemmel láthatóan nem kell betartani a máshol érvényes jogszabályokat és törvényi előírásokat. A tilosban parkolástól kezdve az azbesztmentesítés szabálytalanságain át a környezetkárosításig mindenre akad példa. De a máshol büntetéssel, vagy legalább vizsgálattal járó esetek a Ligetben következmény nélkül… Tovább »

390 milliós zöldrefestés a Liget átépítéséről

2016. április 14.

Hírek

Nettó 390 milliós szerződést írt alá a Városliget zrt egy reklámcéggel. Feladatuk a Liget Budapest projekt kommunikációs feladatainak teljes körű ellátása egy évre. Megzavarták ma a Ligetvédők a Városfejlesztési Bizottság ülését. Maroknyi aktivista nem gátolhatja a Liget megújítását.

Tisztességes, bátor, lelkiismeretes embereket keres Ángyán

2013. december 2.

Hírek

A törvényhozás és az államigazgatás legfelsőbb szintjein is elterjedt korrupció és adócsalások Magyarország kibontakozásának, társadalmi fejlődésének legfőbb akadályává váltak. Ángyán József és barátai tisztességes, bátor, a lelkiismeretük szavára hallgató embereket keres. Az Élőlánc Magyarországért lemondatná az adócsalások kivizsgálását szabotáló képviselőket.

Visszaélések az államigazgatásban

2013. november 08.

Helyszín: Budapest, Arany János utca 10.

Sajtótájékoztatók

Tisztelettel meghívjuk Önt sajtótájékoztatónkra, amelyen a Levegő Munkacsoport és a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) új tényekkel ismerteti meg a nyilvánosságot az államigazgatásban történő visszaélésekkel kapcsolatban.