Vitézy zöld kampányígéretei és az újra előkerült zöldlufik

2024. május 19.

Hírek

Vitézy Dávid szerint 5 városligetnyi zöldterület hiányzik Budapesten a minőségi városi élethez. Az LMP főpolgármester-jelöltje az Európai Bizottság és a WHO ajánlásaiból indult ki. Vidámparkot, lineáris parkot a választópolgároknak!

Állatkerti mese a városligeti mesevár megnyitása

2017. november 26.

Hírek

A sokadik határidőt tűzték ki a Holnemvolt Vár átadására. A Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója, Persányi Miklós nagyon elégedetlen volt azzal, amit a november eleji bejáráson tapasztalt; a próbaüzem kezdetét decemberre kellett kitolni, a nagyközönség pedig várhatóan csak tavasztól látogathatja az új attrakciót. A HVG belső információi szerint ez a határidő is nehezen lesz tartható.… Tovább »

Inkább ilyet Paksra is

2015. november 16.

Hírek

Az egyik legmodernebb atomerőműnek készült Németországban, de falairól gépzúgás helyett gyermekzsivaj verődik vissza. A több, mint hatvan játékkal felszerelt park különlegessége a hatalmas, hófödte hegycsúcsot ábrázoló képpel díszített hűtőtorony, mely mászófalként működik, sőt a belsejében körhinták húzódnak.

Vidámpark – állatkert helyszíni bejárás

2014. február 19.

Helyszín: Vidámpark

Sajtótájékoztatók

A Fővárosi Állat- és Növénykert  sok szeretettel meghívja a sajtó képviselőit az egykori Vidámpark területének átvételéről szóló sajtótájékoztatóra és helyszíni bejárásra, amelyre 2014. február 19-én szerdán, 11 órai kezdettel kerül sor.