Arccal a vidéki népek felé- Íme Orbán vidékfejlesztési árnyékkormánya

2021. február 14.

Hírek

Több ezer milliárd forint tartozhat a Vidékfejlesztési Kormánybizottsághoz, Lázár János, Stumpf István és Navracsics Tibor jönnek vissza az operatív feladatokba. A termőföld jelenkori újraelosztása/földrablása a vidék olyan jellegű változásával járt együtt, amit Ángyán József 15 éve megjövendölt.

Az unió fizeti Orbán vejének fásítását

2021. január 14.

Hírek

Az Orbán Viktor által gyakran szidott Európai Uniótól kapott 215 millió forintnyi uniós támogatást Tiborcz István erdősítésre. A támogatás az EU vidékfejlesztési forrásaiból ment, és vissza nem térítendő, ráadásul a teljes összeget finanszírozza, tehát Orbán vejének egy fitying önerővel sem kell beleszállnia.

Vidékfejlesztési csiki-csuki

2018. május 18.

Hírek

Az összefogás és a közös munka a siker kulcsa az új kormány agrárminisztere szerint, megoldandó feladatból pedig akad bőven a következő ciklusban. “Egyértelműen zöld minisztériumot szeretnék kialakítani” nyilatkozta Nagy István a Magyar Időknek.

Vidékfejlesztés batyuba töltve

2017. május 4.

Hírek

Az utóbbi időben sokat beszélünk város és vidék kapcsolatának újrafelfedezéséről. Íme egy kajakészítő vállalkozás, ami vidéket fejleszt!

Új irányok a vidékfejlesztésben

2016. december 14.

Helyszín: Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 78.

Sajtótájékoztatók

Ezzel a címmel tart előadást – a Magyar Közgazdasági Társaság Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakosztályának meghívására – Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára

Fazekas miniszter: szakértő, keresztapa, történész, megtekintő, pártfogó

2015. március 26.

Hírek

Most, hogy újra előtérbe került a Fazekas Sándor Földművelésügyi miniszterünk, aki minden a bizonyíték, figyelmezetés ellenére erővel pozícióban tartotta az azóta letartóztatott Kiss Szilárd ’keleti nyitás’ bűnöző lobbistát, érdemes végigvenni a kitűnő miniszter néhány nagy pillanatát az elmúlt évekből.

Önkéntes leépülés a vidékfejlesztésben

2014. november 7.

Hírek

Január elejétől Kecskemétre költözik a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztési államtitkársága. A Lázár János miniszterhez tartozó szervezeti egység száz-száztíz főnek biztosít munkát, sok budapesti dolgozó azonban nem vállalta a költözést.

A környezetvédelem a Fidesz kormányzás egyik legnagyobb vesztese

2014. szeptember 1.

Hírek

A Fidesz-kormányzás egyik legnagyobb vesztesének tartja a környezet- és természetvédelem ügyét az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságának LMP-s elnöke. Sallai R. Benedek szerint míg sok dologban egyszerűen nem tud jobban teljesíteni a kormány az előző nyolc évnél, addig ezen a területen nyilvánvalóan sokkal rosszabb a helyzet.