2021-ben is megszervezzük a LED konferenciát – de másként

2021. február 16. - 2021. március 16.

Helyszín: internet - virtuális tér

Programok

A LED konferencia a Világítástechnikai Társaság legnagyobb évente megrendezett szakmai fóruma, amelyet tavaly februárban még 270 résztvevővel tartottuk meg az Óbudai Egyetemen. Az idén, a világjárvány miatt nincs lehetőség a személyes találkozóra, de a szakmai élet nem állhat le, alkalmazkodunk a rendkívüli helyzethez, ezért webináriumok formájában online rendezzük meg a XII. LED konferenciát.

Fény nemzetközi napja + 50. Közvilágítási Ankét

2019. május 16. - 2019. május 16.

Helyszín: Hajdúszoboszló, Béke Hotel

Programok

MEGHÍVÓ  Sajtótájékoztatóra és ismeretterjesztő programra  a Fény Nemzetközi Napja és az 50. Közvilágítási Ankét alkalmából Helyszín: Hajdúszoboszló, Béke**** Hotel – különterem Időpont: 2019.május 16. 10.00 – 12.00 Ebben az évben, a hazai világítási szakma két fontos eseménye egybeesik: a Fény nemzetközi napja és az 50. Közvilágítási Ankét. A világítástechnika interdiszciplináris tudományként szoros kapcsolatban van a… Tovább »

X. LED konferencia – Intelligens világítás – mikor lesz az áttörés?…

2019. február 05. - 2019. február 06.

Helyszín: Budapest Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont

Programok

Az MME  Világítástechnikai Társaság 2019. február 5–6-án rendezi meg a X. LED KONFERENCIÁT a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban. A konferencia mottója:  Intelligens világítás – mikor lesz az áttörés?… A digitális infrastruktúra összekapcsolása a LED világítással számos előnyt kínál a felhasználók és az üzemeltetők számára. A piaci előrejelzések szerint az intelligens világítás piaca évente 20%-kal fog… Tovább »

Május 16 – Fény Nemzetközi Napja

2018. május 16.

Helyszín: Világítás Háza, Budapest IV., Árpád u. 64. I. em. 6.

Sajtótájékoztatók

2014-ben a LUMEN V4 Visegrádi Országok Világítási Konferenciája rendezvényen, melyet Visegrádon tartottak, a 4 ország Világítástechnikai szervezeteinek elnöke közösen küldött egy levelet a CIE (Nemzetközi Világítástechnikai Bizottság) elnökének, Ann Webb-nek, hogy  május 16-a legyen a Fény Nemzetközi Napja. A kezdeményező a magyar Világítástechnikai Társaság elnöke Nagy János volt. Tavaly megszületett a döntés, így 2018-tól minden… Tovább »

XLIX. Közvilágítási Ankét

2018. május 17. - 2018. május 18.

Helyszín: Mórahalom, Milleneumi sétány 4-6.

Programok

A Világítástechnikai Társaság és a Nemzeti Közművek társszervezésében 2018. május 17-18-án  XLIX. Közvilágítási Ankét Mórahalom A konferencia helyszíne: COLOSSEUM HOTEL**** 6782 Mórahalom, Milleneumi sétány 4-6. A Nemzeti Közműszolgáltatóval közösen szervezett 2018. évi Közvilágítási Ankét újdonsága, hogy a szokásos széles körű szakmai közönség mellett nyit az Önkormányzatok felé is, hiszen a település közvilágítása az egyik fontos… Tovább »

Világíts rá!

2018. január 21.

Hírek

Világíts rá! címmel új tehetségkutató indul. A Világítástechnikai Társaság által életre hívott verseny keretében 1 hónapon át keresik az ország legjobb rajzolóját, videó készítőjét és versíróját. A pályázat keretében nevezőknek arra kell felhívni a lakosság figyelmét, hogy a működésképtelen lámpák és világítótestek ne a kukába, hanem a hulladékhasznosítóba kerüljenek. Tehát a pályaműveknek lámpahulladékok szelektív gyűjtésének… Tovább »