A villanyszámla-csökkentő készülék forgalmazói tovább hülyítenek

2019. szeptember 18.

Hírek

Számos alkalommal írt a Villanyszerelők Lapja a villanyszámla-csökkentő csodakütyükről, így gondolhatnánk, hogy a téma már lerágott csont, de a lap szerkesztőségbe érkezett olvasói levelek, kéretlen reklámüzenetek és villanyszerelőktől kapott „ezt láttam” fotók bizonyítják, hogy nem lehet eleget beszélni az un.  rezsicsökkentő készülékről.

Abszolút áramfelhasználási rekordot hozott a karácsonyi díszkivilágítás

2016. december 8.

Hírek

Abszolút áramfelhasználási rekordot döntött kedden Magyarország – közölte a Mavir Zrt. adatai alapján a Világgazdaság. A terhelés mértéke többször is túllépte a nap folyamán a 6700 megawattot. A mostani keresletben a több napja tartó hidegnek lehet szerepe, illetve közrejátszhatnak a karácsonyi díszkivilágítások is.

A közműszektor nyereségérdekeltség nélküli magyar modellje

2013. november 1.

Hírek

A második és a ma életbe lépett harmadik körös rezsicsökkentés akár megoldhatatlan helyzetbe is hozhatja az energiaszolgáltatókat, legalábbis akkor, ha az idén január 1-jétől érvényes intézkedésekhez hasonló technikát alkalmaz a jogalkotó. Veszteségből nonprofit működés? A közműszektor nyereségérdekeltség nélküli magyar modellje.

Valódi rezsicsökkentés jól megválasztott készülékekkel

2013. október 19.

Hírek

Idén is átadták az E.ON Energiatakarékossági Díjakat a hiteles vizsgálatok alapján legtakarékosabbnak bizonyuló háztartási készülékeknek. Évi több tízezres spórolás a villanyszámlán alacsony fogyasztású eszközökkel.

Nagyon drága a német zöld energia

2012. október 16.

Hírek

Tapssal temették el a németek az atomenergiát a fukusimai erőműbaleset után, de alig 18 hónappal az energiaváltás után kijózanító számlát kaptak az átállásról. Dupláját fizethetik.