Ezek a zöld civil pályázatok nyertek 2021-ben

2021. július 6.

Hírek

Miközben a látvány-csapatsportágakat érintő tao-támogatás jelenlegi 100 milliárd forintos összegét visszaemelik a korábbi 125.000 millió! forintra, a Zöld Forrás pályázatból idén is csak 70 millió forintnyi – jelképes összeget – kapnak a civil szervezetek.

Idén is alamizsnát oszthatnak a Zöld Forrás pályázaton

2021. február 2.

Hírek

Országos szinten egy évre a zöld civil szervezeteket támogató Zöld Forrás pályázat keretösszege idén is csak 70 millió Ft. A pályázatokat február 1-től március 2-ig kizárólag a “környezetbarát postai úton” várja az Agrárminisztérium. Mindeközben Orbán felcsúti fociakadémiája a 2,4 milliárdon túl kapott még 440 milliót. Ennyire veszik komolyan a környezetvédelmet stadionországban.

Zöld Forrás 2020. pályázat eredménye

2020. augusztus 28.

Hírek

Miközben Áder János pár fős Kék Bolygó Alapítványa 5000 millió (!) forintos költségvetésből/ állami támogatásból üzemel, a több száz szervezetet magába foglaló hazai zöld civil szektor 70 milliós pályázati keretet kap évente az Agrárminisztériumon keresztül. A jelképes összegen 49 szervezet osztozik. Íme a nyertesek friss listája:

Államtitkári ígéret: mégsem veszik el a civil zöld keretet

2020. május 5.

Hírek

Miközben a kormány milliárdokat szór most a járvány időszakban is luxusberuházásokra, a zöld szervezetek támogatására összesen 70 millió forintot különítettek el. Pár napja ezt a jelképes zöld támogatási keretet is felfüggesztették. Az LMP-s Schmuck Erzsébet nyomására most visszakozik az Agrárminisztérium.

Az Agrárminisztérium likvidálta a Zöld Forrást

2020. május 1.

Hírek

Miközben 25000 millió forinttal segíti a kormány a mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozásokat a koronavírus miatti nehézségek leküzdésében, a hazai zöld civil szféra 70 milliós pályázati támogatását megszüntette. Orbán Viktor nagy látványzöldülése ennyit ér valójában.

Kiírták a Zöld Forrás 2019 pályázatot

2019. március 11.

Hírek

Zöld Forrás pályázat nyílt a környezet- és természetvédelmi civil szervezeteknek április 8-i beadási határidővel. A keret idén is csak 70 millió forint az egész zöld szférának, miközben focira nagyságrendekkel több közpénzt pazarolnak el.

Zöld Forrás pályázat 2018. évi kiírása

2018. március 01. - 2018. április 04.

Helyszín: országos pályázat

Programok

Magyarország környezetpolitikai céljainak – a természeti értékek védelme, az erőforrások takarékos-, hatékony- (fenntartható) használata, továbbá az emberi egészség környezeti feltételeinek javítása – a Nemzeti Környezetvédelmi Program ad átfogó keretet. A civil szervezetek kiemelkedő szerepet vállalnak abban, hogy e célkitűzések teljesüljenek. A Földművelésügyi Minisztérium ezúton hirdeti meg a fentieknek megfelelő civil feladatvállalást segítő Zöld Forrás pályázatot.… Tovább »

Kiírták a ZÖLD FORRÁS 2017. évi pályázatát

2017. április 2.

Hírek

Megjelent a ZÖLD FORRÁS 2017. évi pályázati felhívása a környezet és természetvédelmi civil szervezetek számára. Az éves keret 70 millió forint. Ez pár szék ára valamelyik stadion VIP páholyában. Ennyit érnek a zöldek.

Idén is fillérekkel szúrják ki a zöldek szemét

2016. április 1.

Hírek

Megjelent a zöld civil szervezeteket támogató Zöld Forrás pályázat 2016. évi kiírása. A 70 milliós keretre a pályázatokat május 6-ig, kizárólag postai úton lehet beadni. A baráti oligarchák naponta többet kaszálnak. Nesze semmi, fogd meg jól!

Illés szerint összezavarta a baloldalt Paks II

2016. január 5.

Hírek

Nem csak pénzügyi, hanem politikai manőver is volt a Paks 2-ről szóló megállapodás – állítja a volt környezetvédelmi államtitkár. Illés Zoltán az ATV Start című műsorában kifejtette, maga a hír, miszerint Magyarország mintegy háromezer milliárd forintnyi hitelt kap Oroszországtól, még akkor is erősítette hazánk pénzügyi stabilitását, ha egyébként nem is történt tranzakció.