Barion Pixel

Legyél Te is gasztrohős!

10 éve azon dolgoznak, hogy a felelős étkezéssel és étkeztetéssel minden nap egy kicsit jobb hely legyen a Föld. Hozzájuk köthető pl. a szívószálmentes augusztus kampány, a fenntartható vendéglátóhely minősítés, vagy a RAKUN Dobozközösség. Bárki, aki helyi és szezonális alapanyagokból készített ételeket fogyaszt, vagy hetente tart akár csak egy húsmentes napot, már azzal kicsit gasztrohőssé…

Sikeres volt a Gasztro Randi

A Felelős Gasztrohős Alapítvány által harmadszorra megrendezett termelő-étterem találkozó ékes bizonyítéka annak, hogy a hazai vendéglátóhelyek keresik a magyar termelőket és termékeiket. A szervezet 2015-ben indított Gasztro Randi nevű programjának célja, hogy elősegítse a párbeszédet és a beszállítói együttműködések kialakítását a hazai termelők és vendéglátóhelyek között.

Adatvédelmi áttekintés

Az üzemeltető adatvédelmi irányelveivel kapcsolatosan ezen az oldalon további tájékoztatást kaphat.