Környezetvédelmi szakembereket és pedagógusokat is díjaztak

2019. június 9.

Hírek

A környezettudatos gondolkodás hozzájárul az egészséges élet kialakításához. A Környezetvédelmi világnap és Pedagógusnap alkalmából június 5-én átadták a Környezetünkért Díjat, a Zöld Toll Díjakat, a Környezetünkért Emlékplaketteket, a Miniszteri Elismerő Okleveleket, a Nagyváthy János Díjakat,  és a Tessedik Sámuel Díjakat.

Anonim díjazottak a Környezetvédelmi Világnapon

2017. június 6.

Hírek

Több mint hatvan, saját szakterületén kiváló munkát végző szakember tevékenységét díjazta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a Környezetvédelmi világnap és a pedagógusnap alkalmából a tárcánál ma tartott ünnepségen.

Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap 2017

2017. június 06.

Helyszín: Budapest, Kossuth tér 11.

Sajtótájékoztatók

Tisztelt Szerkesztőség! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter köszöntőt mond és díjakat ad át a Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap alkalmából rendezendő kitüntetési ünnepségen.

Zöld díjazottak a Környezetvédelmi világnapon

2013. június 6.

Hírek

A Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap alkalmából átadták a Környezetünkért Díjat, a Környezetünkért Emlékplakettet, a Zöld Toll Díjat, a Nagyváthy János Díjat, valamint Miniszteri Elismerő Oklevéllel köszönték meg a szakemberek munkáját.

Környezetvédelmi Világnap hivatalos ünnepség

2012. június 07.

Helyszín: Vidékfejlesztési Minisztérium, Darányi Ignác terem

Sajtótájékoztatók

MEGHÍVÓ a Környezetvédelmi Világnap és a Pedagógusnap alkalmából rendezett ünnepségre. A kitüntetéseket átadja: Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és  Dr. Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkár.

Díjeső a vörösiszap kármentesítésért

2011. június 4.

Hírek

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából Környezetünkért Díjjal, Környezetünkért Emlékplakettel, Zöld Toll Díjjal és Miniszteri Elismerő Oklevéllel köszönte meg a környezet védelme érdekében tett kiemelkedő munkát Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter és Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkár.