Zöld OT 2017 Csillebérc

2017. május 20.

Idén 27. alkalommal vár mindenkit a Zöld Civil Országos Találkozó, ezúttal Budapesten, május 18-21 között. A négy napos találkozón különböző előadások, filmvetítések, szakmai műhelymunkák, fenntartható ételek, zöld expo, gyakorlati workshopok, kirándulások, koncertek, vetélkedő és családi programok várják a zöld témák iránt érdeklődőket.  

Életképek a zöld OT-ről

2014. április 28.

2014 április 25-27. között százötven civil szervezet képviseletében közel négyszáz küldött érkezett az ország minden részéből Komáromba, ahol a Monostori Erődbentartották a magyar környezet- és természetvédő civil szervezetek 24. országos találkozóját. Az eseményt a győri Reflex Környezetvédő Egyesület és az Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség szervezte, fővédnöknek Sólyom László volt köztársasági elnököt kérték föl, aki levélben üdvözölte… Tovább »

Zöld OT 2014 – megnyitó

2014. április 25.

Ezzel a dallal nyitották meg  a zöld civilek a Duna-part kavicsos fövenyén, a Komárom  melletti Monostori erőd tövében az idei Zöld Országos Talákozót. Az esemény fővédnöke Sólyom László levélben üdvözölte a résztvevőket. Az esemény több száz résztvevője mellett megjelent  még az LMP két társelnöke, Schiffer András és Szél Bernadett, illetve a parlamenti párt több parlamenti… Tovább »

Zöld OT 2013 Gödöllő Ángyán József

2013. március 26.

A legnagyobb érdeklődés a Zöld Szervezetek 23. Országos Találkozóján Gödöllőn kétségkívül az Ángyán József részvételével zajlott, a magyar földszabályozás helyzetéről, a helyi gazdálkodásról szóló március 22 pénteken késő este tartott plenáris ülést övezte. „Ez a maffiahálózat kinézte magának a földet mint erőforrást, és a politika segíti őket abban, hogy hozzáférjenek, ennek pedig katasztrofális következményei lesznek… Tovább »