A rovat kizárólagos támogatója

Manapság rengeteg betörés van. Az emberek többsége pedig nem tudja, hogyan védekezzen ellene. Mi összefoglaltuk most az Ön számára azokat a szempontokat, amelyeknek ha megfelel ajtaja, akkor biztos, hogy semmiféle illetéktelen behatoló nem tud bejutni az otthonába.

  • Ismert gyártótól rendelt

Sokkal biztonságosabb, ha olyan ajtót választ, amelynek a gyártója elismert, találkozott már a nevével, esetleg referenciával is tud szolgálni. Az ismeretlen gyártók gyakran becsaphatják az ügyfelet, viszonylag olcsón kínálnak gyenge minőségű ajtókat. Ennek pedig az a következménye, hogy csupán néhány év múlva ismét ajtót kell vásárolnia. Vagy rosszabb, a betörők könnyedén bejutnak a lakásába, akik értékeitől fosztják meg, és az ajtaját sem kímélik.

  • Kivételes betörés elleni védelemmel rendelkezik

Nem az a fontos, hogy minél több zárat szereltessen ajtajára. Ehelyett inkább válasszon olyan zárat, amely több ponton is képes védelmet nyújtani. Emellett tanácsos olyan zárszerkezet mellett dönteni, amelynél a zárbetétek akár külön-külön is zárhatóak.

  • Nem a súlya a meghatározó

Egy ajtó nem attól lesz biztonságos, hogy minél nehezebb vagy éppen minél vastagabb. A minőségi ajtók ellenállóságát sokkal inkább a MABISZ tanúsítványokban szereplő adatok határozzák meg.

  • Szakszerűen beszerelt

Sokan gyakran esnek abba a hibába, hogy vásárolnak egy minőségi ajtót, majd megpróbálják maguk beszerelni. Ez persze sok bosszúsággal jár. Olyan is gyakran előfordul, hogy hívnak egy viszonylag olcsó alvállalkozót, aki majd beszereli a vásárolt ajtót. Erre akár heteket, rosszabb esetben hónapokat is várhat. Továbbá elképzelhető, hogy a szakember minél hamarabb szeretne végezni a munkával, hiszen darabárra dolgozik, így cseppet sem lesz precíz, ami pedig rossz minőségű munkát eredményez. Arról nem is beszélve, hogy a szakember csak maga az ajtó beszerelését vállalta, az utómunkálatokkal pedig Önnek kell bajlódnia. Egy minőségi ajtó vásárlása esetén elvárható, hogy a cég rendelkezzen olyan munkaerővel, akik pontosan és hatékonyan elvégzik a beszerelést, az utómunkálatokkal együtt. Ha minőségi biztonsági ajtót keresne, nézzen körül a HiSec-nél kapható biztonsági ajtók között.

  • Rendelkezik garanciával

A garanciával a cégek egyfajta bizalmat szeretnének a vásárlók felé sugallni, hogy termékük megbízható. Azonban a garanciával rendelkező ajtók között is vannak jó és kevésbé jó minőségűek. A jó minőségű ajtók garanciái nem csak 1-2 évre, hanem akár 4-5 évre is szólnak.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás