A rovat kizárólagos támogatója

Büfé, nyilvános vécé és női-férfi öltöző épül a budapesti Városligetben 778 millió forintért. A mosdók nagyobb területet foglalnak majd el, mint a két szabadidős létesítmény, amiket ellátnak.

A nyílt tendert a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. írta ki és a nyíregyházi Aktuál BAU Építőipari és Kereskedelmi Kft. nyerte meg – vette észre az uniós közbeszerzési értesítőben a Napi.hu.

Az eredmény-tájékoztató a következő épületeket tartalmazza: Egészségkert és Piknikkert (mint vendéglátóhely) 153 négyzetméteren, az ezekhez csatlakozó illemhely 79 négyzetméteren, továbbá egy nyilvános, 89 négyzetméteres vécé – az illemhelyek összesen 168 négyzetmétert foglalnak el, nagyobb területet, mint a szabadidős létesítmények, amikhez építették ezeket. Mivel vécéből sosem elég, a helyi sport célú létesítményeket külön akadálymentes női- és férfi öltöző szolgálja ki, 137 négyzetméter alapterülettel. 

A befutóval március 18-án kötött szerződést az ajánlatkérő, a nyertesen kívül a Diqpib Szolgáltató Kft., és az Archibona Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. is indult a tenderen.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás

Kapcsolódó hírek