A rovat kizárólagos támogatója

Minden bizonnyal nehezen találhatnánk csak olyan készüléket, ami a BLO AIR készüléknél magasabb szinten és kényelmesebb felhasználás mellett oldaná meg az autónk szárítását. Többek között ezért is szenteltünk külön cikket ennek a remekbe szabott eszköznek.

A cikkben egyaránt szó lesz tehát a BLO AIR autószárító használatának az előnyeiről, az alkalmazás menetéről. Egyúttal a hatékonyságot növelő technikai felszereltségre is ki fogunk térni, amivel extrán gyors és eredményes lehet a gépjárművek szárítása.

Amit a BLO AIR autószárítókról alapvetően tudni érdemes

A POLIRTECH.HU-nál kapható BLO AIR autószárító az Amerikai Egyesült Államokból származik, és a legfontosabb sajátossága az autó szárításának meleg, szűrt levegővel történő és érintkezés nélküli kivitelezése. Egy roppant könnyen használható készülékről van tehát szó, amivel a gépjármű szárítását hiba nélkül oldhatjuk meg.

A hagyományos, száraz kendővel történő módszerrel össze sem lehet hasonlítani a gyorsaság, a hatékonyság, valamint a megvalósított végeredmény tekintetében. Ráadásul az általa kifújt magas nyomású levegő segítségével olyan helyekről is eltüntethetjük a nedvességet, amire a száraz kendővel esélyünk sem lenne.

Ráadásul a készüléket megbízható teljesítmény jellemzi, tehát jó néhány szárítás során a segítségünkre lehet.

A BLO AIR autószárítók használatával a következő előnyök járnak együtt

A készülék egyik legfontosabb előnye, hogy szárítás közben semmilyen szinten nem érintkezik az autó felületével. Ennek köszönhetően teljességgel ki lehet zárni azt, hogy a gépjármű felületén bármiféle karcolás keletkezzen a szárítás következtében.

A BLO AIR előmelegített és szűrt levegővel képes kifújni a nedvességet akár a legkisebb résekből is, ennek köszönhetően a megfolyástól sem kell tartani. A vízcseppek pedig fújás hatására fognak lekerülni az autó felületéről, tehát sem az esztétikumot rontó cseppek, sem az összhatást lerontó csíkok nem maradnak ott a felületen.

Kiknek érdemes leginkább a BLO AIR autószárító alkalmazásában gondolkodni?

Gyakorlatilag bárkinek, aki a gépjárművének a szárítását szeretné magas hatékonysággal kivitelezni. Ráadásul a BLO AIR nemcsak az autók esetében jelenthet segítséget, hanem a motorkerékpárok szárításához ugyanúgy alkalmazható.

Öt méter hosszúságú kábellel, illetve nyolc méter hosszú tömlővel lett ellátva, hogy igény szerint a nagyobb méretekkel ellátott autók szárítása is kivitelezhető legyen. A motor nyolc lóerős teljesítménye pedig arról gondoskodik, hogy a legkisebb helyeken se maradjon a mosást követően nedvesség.

A készülék ráadásul önmagában nem is foglal sok helyet. Ennek köszönhetően kényelmesen elférhet a garázsban, amikor pedig szükség van rá, akkor könnyen működésre kész állapotba hozhatjuk, és zökkenőmentesen oldhatjuk meg az autónk szárítását.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás